Aysekoroglu MinikGrilBaby 35 +5günlük hamileyim dün banada oldu sancım var diye acile gittim belimden vuruyodu açılmamı kontrol ettiler açılma yokmuş nst de de sancı çıkmadı ama ben sancıyı hissediyorum
MinikGrilBaby Aysekoroglu şuan geldim alttan karından hep muayene oldum. Ardından nts ye bagladılar sancım cıkmış simdi serum yiyorum
Aysekoroglu MinikGrilBaby çok geçmiş olsun inşallah vaktinde gelir bebeğiniz benim sancım çıkmadı nst de
Askumsal Kızlar bnde 35 hafdalıqım alt bölgemde deqisik bisi oluyo yanlarnda üsdnde batmamı aqrımı anlayamadm
MinikGrilBaby Aysekoroglu normalde hastaneye gittiğimde doğum sancısıyla gitmişim geciktirici yaptılar 😔
Aysekoroglu MinikGrilBaby işe yaradı mı acaba geciktirici bende erken doğarsa diye korkuyorum ilk hamileliğimde erken doğum yapmıştım çünkü
MinikGrilBaby Aysekoroglu daha 1 gün oldu işte bakalım Allahın izniyle ne olur bilmiyorum, sizin nasıl olmuştu
Aysekoroglu MinikGrilBaby benim ilk hamileliğimde 34+3de ilk önce azar azar sonrada birden suyum geldi sancılar başladı hastaneye gittiğimde açılmam olmuş ve doğum başlamış dediler kızım dönmediği için sezeryana alındım acil 13 gün kuvezde kaldı solunum sıkıntısından
Aysekoroglu MinikGrilBaby ALLAH razı olsun çok şükür 6 yaşında kızım rabbim o korkuları kimseye yaşatmasın
Azadceyda63 MinikGrilBaby şuan bende ayni şekildeyim sanci çekiyorum bide vajinam çok kaşıniyor 37+1 deyim