zeytinkiz Pinarerdogan Bimden aldım zaten ne kadar kullanılacak diye düşündüm 🤷 kuzenım ım cocugu 25 günlük cocugu yatırınca içine sıgmıyor bile artık 🙄
MDT MDT İnstagramda @seckin_home sayfasında indirim vardı geçenlerde bi arkadaşım söylemişti. Bakın derim
MomHero2 zeytinkiz nasıl sığmaz 1 yaşına kadar kullandım oturana kadar file ile oturmaya başladıktan sonra da doğrudan içine oturttum
Tospiikkk zeytinkiz bende aldım ordan set halindede. Fakat annem küçük bu diyor gerçekten sığmıyor mu ? kullanışlı olmayacak tekrar mı alsam acaba fite düşünüyorum
Zelsonr Pinarerdogan https://resimyukle.link/i/KFF7k Amcası bu seti hediye aldı bize💙🤗 Size de fikir olur belki💕
gulin-35 Pinarerdogan trendyoldan katlanır olandan almıstım kndırımdeydı ama dort ay oldu alalı banyoda yerım yok dıye onu tercıh ettım
Likapaa Pinarerdogan bende trendyolun dolap uygulamasından aldım. Sıfır ürünler var orda biliyorsunuz ☺️ Gayet uyguna aldım küvet 150 , maşrapa ve kovayı da Trendyoldan aldım 60 TL ye yine katlanılabilir 🍒