eylusko Zeynep9120 ben hareketini hissetmeyince karnımı sallıyorum elimle biraz pat pat yapıyorum yavaşça uyandiriyorum onu 😂😂🧡🧡
Tugcer12 Zeynep9120 hissettiniz mi 👼🏼 Ben belime yastık koyup oturuyorum tatlı yıyorım bazen meyve suyu bazen cıkolata bide öyle deneyın ☺️
Tulaytemurxx Zeynep9120 Nası hisseidyosunuz ya 20+0 olduk daha tık yok sadece pıt pıt arada hissediyorum cok nadir
Zeynep9120 Tulaytemurxx bildiğin içimde kıpır kıpır oynuyor cırpınır gibi cnm hissediyorm valla ama bugn hic hissedemedm ondan garip oldum
Tugcer12 Zeynep9120 hadi ınsallahh annesini güldürsün minik hepimizi hep tekmelesinler hep 🥰🥰 bende hep korkuyorm beklerken vuurunca oh diyorum 👼🏼
Zeynep9120 Tugcer12 amiin canım inşallahh bende öyleym işte bak bigün hissetmedm hmen telaşa kapıldm ☺️
Momocuk-48 Zeynep9120 çok normalmiş bende ilk korkmuştum ama gayet normalmiş iki gün bile hareket etmeyebilirmiş dr öyle dedi
Zeynep9120 Momocuk-48 insan ister istemez korkuyo cnm elinde degil gercekten hala bekliyorum hareket etsn dye 🙄
Kubbbraa Zeynep9120 tam o haftada yediklwrimden mi başka bisidrn mi bilgimiyorum 3 gün gic hareket etmedi 14 . Haftadan beri hissediyorum bu arada ysni. Hiç tık yoktu ve isal olmuştum hastaneye gittim anyibiyotik yazdı enfeksiyon vardı sanırım birde çok yağlı kızartma tarzı şeyler yemiştim hastanede doğumhanede bakildim tam ultrasonda bakacaksın yattım birden bi başladı oynamaya 🙈🙈 bayağı korkmuştum. Yediklerini dikkat edin Hamur işi kızartma yağlı tuketmeyin
Zeynep9120 Kubbbraa insan nasıl telaşlanıyor dmiii elimizde değil eşimde diyo siz nden boylesinz sırf adamları snir etmek icin gelmişsinz dünyaya diyor erkekler cok rahat 😂 dikkat ediyorm elmden geldiğince cnm🙏🏻🥰
rabiaarslann Kubbbraa 15+3 haftalığım sabah karnımın sağ kısmında minik bir pıtırtı gibi birşey hissettim ara ara oldu sizce bebeğimin hareketi olabilir mi sizinki nasıldı
Kubbbraa Zeynep9120 ooo adamlara bakarsak bizim hersryimuz saçma ve gereksiz karışık onlara göre 😀😀 ben eşime bir kaç kez dedim hiç hareket etmiyor diye napalm diyo noluuo etmeyince . Kendim bastım gittim ay inanırsınız doktorda erkekti ne dese zaten bu haftalarda hareketlerini hissedemezmisim ulan bal gibide hissediyordum işte erkeğin Doktoru bile aynı
Zeynep9120 Kubbbraa valla gercekten öyleler zayıfsan daha iyi hissedersin tabii ama inanmazlar bagırsak hareketidir hissettiğin derler amannn ne desem bilemedm akısına bırakıcam artk uf hep stres skntı bıktmm
Kubbbraa Zeynep9120 yok yok bak.o haftamda çok araştırdım herkesin o haftada böyle oluyormuş forum sitelerinde çok denk geldim uyku rutini oluşturuyor sanırım
Zeynep9120 Kubbbraa az önce yattım kıpırdadı cok sukur canımm 🙏🏻🥰🥰 tum gun bekle bekle ayyy ne zormuş
QOH Zeynep9120 bebek her hareket ettiğinde hissedilmiyormuş,bir de bazen günlerce hareket etmeden de durabiliyormuş.Doktorun söylemişti,eğer şüpheye düşersen tatlı bir şeyler ye ve yarım saat sol tarafına uzan bekle dedi.Siz de onu deneyebilirsiniz.