Deletedmom23234 hope-full Ben Trendyol dan aldım çokta güzeldi her çeşit marka var zaten bir bakın bence☺️
Dilekcnkn hope-full Penti’den aldım mayo pembe renginde altınada etek aldım eşim istediği için şapşal gibi durdum ama 😂napayım mayo olarak çok güzel ama
zeytinkiz hope-full hepsiburada dan aldım elbise gibi duruyor 🤭 ama bu göbekle normal mayo ve bikini giymek istemedim.
hope-full Dilekcnkn pentinin pembiş mayosunu gördüm ben de çok tatlı aslında galiba onu alıcam ben de altına şort giymeyi düşünüyorum😂😅
Ssgndz Göbeğim cok yok 32.haftada olmama rağmen, o yüzden pentiden 40 beden aldim gayet minnoş durdu normalde 36 beden giyiyorum😹
Dilekcnkn Meless Ayy hiç sorma bir mayo etek ve pareo aldım 350 tl verdim varyaa hala vicdan azabı çekiyorum 😂 fiyatlar uçmuşşşş
EceZ hope-full valla zar zor piere cardn de buldum . H&m de de var ama hiç kalmamıştı. Calzednia dan da yüksek bel alt ve üst takım aldım.
Dilekcnkn hope-full Aslında sade çok güzel ama ben duruş olarak sevmiyorum artık idare edicez seneye daha güzel giyiniriz 😂😂😂😂
Dilekcnkn Glsm48 Yok ben direk gidip aldım oda kabin yoktu zaten pentide lavaboda giydim olmazsa değişim veya iade yaparım dedim internette beden sıkıntı olabilirdi çünkü
Dilekcnkn Glsm48 Evet oda pentiden gül rengiden fotoğrafta çok acık duruyor ama bende o şekilde durmadı biraz aşağıda tuttum mağlum göbek ama etekli mayo gibi durdu arkadaşımda siyahını aldı