Liyuzamom mom5734 kesin çözüm prillam Dr. 😊😂 ama doktoruna yazdır benim bitmişti eşim yazdırmadan 68 TL ye almış. Bir gün iyiyim nasıl olsa hep ilaç kullanmayayım dedim kullanmadım o gün boyunca sabahtan akşama kadar kustum yerimden kalkamadım.
mom5734 Deletedmom_5 havuc bilmiyodum teşekkür ederim ben salatalık yiyiorum oda cok iyi geliyo aklınızda bulunsun
cahillesohbetikestim Sabah öğle akşam her öğün devam eden bir bulantım var özellikle geceleri iyice artıyor prilam Dr kullanıyorum biraz rahatlatıyor en azından
Liyuzamom cahillesohbetikestim canım geceleri yatarken yastığını biraz yükselt inan çok iyi geliyor benimde yattığımda hem mide yanması hemde bulantı oluyordu yastığımın altına küçük battaniye koydum yükselttim bir nebzede olsa iyi geliyor.
Deletedmom_5 mom5734 ben atlattım cok sükür o haftalarda salatalık bile iyi gelmiyordu bi tek ayva ve havuç cok iyi gelmisti 🙂
DRYD Prilam dr beni hiç etkilemedi malesef 🙄 doktorum bu hafta zofer verdi artık onu kullanıyorum. Malesef sigorta karşılamıyor. 82 lira gibi bir fiyatı var. Doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz. Daha etkili oldu.