Birgul kelebegimm07 Merhaba annemiz, hamilelik ve emzirme dönemlerinde aşı önerilmektedir. Sağlık sorunlarınız için doktorunuza danışabilirsiniz. Forum’da aşıların gerekliliğinin sorgulanmasına izin veremiyoruz. 💜
Senemunlu Kralice35 2 gun once biontech oldum. 35 haftalik gebeyim. Kol agrim var sadece oda azadi bayagi cok sukur. 2. Dozda dogmdan sonra
Birgul Eslemnur Merhaba annemiz, hamilelik ve emzirme dönemlerinde aşı önerilmektedir. Sağlık sorunlarınız için doktorunuza danışabilirsiniz. Forum’da aşıların gerekliliğinin sorgulanmasına izin veremiyoruz. 💜
Smy1 Nimet16 emin misiniz hiç bir kaynakta böyle bi haber yok çok araştırdım. Yaşınızdan dolayı veya sgkli çalışıyorsanız gelmiş olabilir
Nimet16 Aysnn3705 bende çalışmıyorum ayrıca 26 yaşındayım az önce mesaj geldi aşı olabileceğime dair:)
Nimet16 Smy1 gelir gelir cuma günü sağlık ocağındaki doktorum hamilelerin önceliği geldi sana aşı gelir dedi bugünde aşı mesajı geldi sırayla bence tüm hamileler olacak
oyku27 Nimet16 valla doktorum her ikisini de vurulabilirsin dedi ama burda bioyench öneriliyor daha çok okudum
Elbet-birgun-kavusacagiz Aysnn3705 vallah yok🤣 hic bi onceligim cok sukur bi hastaligim falan da yok gorunce bende sasirdim ama
Nuraslan7 Kralice35 Bende oldum. Sadece boğazlarım çok yandı iki gün. Hafif bir öksürük oldu ama geçti
iremcannn1907 Zeyyyn arkadaşlar aşı hakkı gebelere tanınmadı yanlış biliyorsunuz. SSK’lı çalışanlara tanındı biz hamileler de bundan faydalanıyoruz.
Zeyyyn iremcannn1907 Ssklı değilim çalışmıyorum aşı hakkım var o yüzden yazdım zaten herkes sistemine bakınca görür tanındıysa yada tanınmadıysa
Nimet16 iremcannn1907 ssklı değilim ayrıca çalışmıyorum kronik hastada değilim banada aşı bu akşam çıktı cuma günü sağlık ocağıma gittğmde doktor hamilelere aşı geldi sanada sıra gelir dedi ve geldi yani:)
iremcannn1907 Zeyyyn şuan çalışmayan hamile çok arkadaşım var ve hiçbirinin aşı hakkı yok. Hamileyim ve çalışıyorum bir tek benim aşı hakkım var şuan. Sizin başka bi sebepten olmalı. Kronik hasta veya eş durumundan olabilir mi🙄
ozge_sblr Ben de devamlı kontrol ediyorum aşı felan görünmüyor. Çalışmıyorum, risk grubunda da olmadığım için gelmedi. Yaş sınırını bekliyorum. Yanlış bilgilendirmeyin lütfen hamilelere öncelik verilmedi. Öyle bir haber yok.
iremcannn1907 Elif_Can_67 bakın mutlaka bi öncelikleri vardır onların farklı bir gruptan hamilelikle alakası yok. Birçok arkadaşta yazmış burda bana da çıkmadı diye.