Mucize_ Merhabalar arkadaşlar, ben lohusa takımı bakıyorum ama mavi tonu almak istemiyorum sizce erkek anneleri ne renk almalı, 3 lü takım bakıyorm bu arada elbise ve pijama olarak.
minicikanne Mucize_ Ben beyaz aldım lohusa takımı. Ayriyetten suwenden mavi beyaz çizgili gömlek pijama takımı aldım.
fatmairmak Mucize_ beyaz bence benim ilk çocuğum bu beyaz alacağım tesettürlü olduğum için aksesuar değil şal kullanıcam çekimde de oğlumda mavi şal kullanacağım diğeri kız olursa da yine aynı takımı pembe şalla kombinleyip kullanmayı düşünüyorum tekrar yeni takım almak yerine
Mucize_ Cigdemss Kbra_em Hsakarya baby_mama baby_mama Periwashere @ çok teşekkür ederim. Beyaz yada krem alıyorum o zaman:) her zaman da giyerim hem:) @Deniiiza @minicikanne
baby_mama Ben pembe çiçekli normal bi pijama takımı aldım 😄 karnımdaki erkek ben değilim yani mavi bize şart değil bence 😄
Cigdemss Mucize_ ben almadım canım gerçekten kullanışsız buluyorum ama tavsiye olarak beyaz gri bakabilirsiniz. Lcw büyük mağzalarındaki ev giyim reyonunda o kadar güzel pijama takımları var ki☺️ Yenilemişler çok hoş desen ve modeller var. Hem uygun hemde uzun ömürlü kullanılır.
Kbra_em Mucize_ benim beyazdı hem erkek de hem kızda kullanılır. İlk oğlum oldu mavi tac almıstım doğumdan sonra yıkadım ütüledim kaldırdım, şimdi yine oğlum olucak yani 0 masraf :) kız olsaydı bi taç alırım diyordum.
Mucize_ Kbra_em siz de mi internetten aldıjız peki ben bi sitetde buldum 100 ile 120 tl arasında iki model var sizce fiyat iyi mi birde
Kbra_em Mucize_ yok ben bulunduğum şehirde bi mağzadan almıştım, tacımı da gittigidiyor dan aldım. Fiyatı normal.
asyahumam Mucize_ benimki kız ama ben bilerek pembe almadım beğendiğim model pembeydi bir pembe bir tane de gri aldım, bir dahaki bebeğim erkek olursa yine bunu giyerim tekrar lohusa takımı alamam 😂
Minikkuss Mucize_ fotoğraf çekimi için ideal . Giydikten hemen sonra çıkarıp bir an önce evdeki pijamalarinizi giymek iatiyoaunuz . Zaten cok kanama olduğundan lohusa takimi filan çok kullanışsız
Elcnbykckr Mucize_ beyaz olabilir isterseniz pudra pembesi de olabilir sonucta sizin zevkiniz illa kıza pembe erkeğe Mavi olacak diye bir şart yok diye düşünüyorum ☺️
Mrymonek Mucize_ ben renge dikkat etmicem ya bı beyaz bı lacivert bı pembeli beğendim ama sadece modele göre alicam beğendiğime göre 😊