Abcxyz Minikbirdunya altundal. Ben kemal beyden memnun kalmamistim cok sukur gebeligimi eda hanimla bitirdim
Lavinyaah Medicalpark Emire Oğuz Orhan PİŞMANLIKTIR. Hastasina asla hakim değil,yanliş teşhis,yanliş tedavi, paragöz,ilgisiz….
Papatya_07 Lavinyaah çok şaşırdım memnun kalanları duymuştum oysa. Tecrübelerinizi bizle paylaşır mısınız
Minikbirdunya Lavinyaah bir de çok fena sıkıştırıyor geciştiriyo sanki para verip girmiyorum da o bana para veriyor gibi utanıyordum soru sormaya öyle bi hızla geçiştiriyor ki
Papatya_07 Abcxyz tecrübelerinizi bize anlatır mısınız hangi hastaneye hangi doktora gitmeliyim Batman da 😊
Abcxyz Papatya_07 ben eda hanimdan cok cok cok memnundum suan onu anlatmama gerek yok cunku gitti ve bu beni asiri uzdu 😔. Ama sunu soyleyebilirim ben her turlu dunya hastanesi doktorlarindan memnunum. Medical parkta kemal coskuna gittim evet bilgili be tecrubeli fakat bana bebegimin usg fotosunu dahi vermedi sordugum sorulara dogru duzgun yanit alamadim bir gebe icin bu can alici bir nokta benim icin. Yine ayni sekilde medical parkta emire hanima giden iki arkadasim vardi birini az kalsin 6 aylikken dogum yaptircakti eda hanima goturduk zar zor ikna edip eda hanim toparladi ve 9.ayinda mis gibi normal dogumunu yapip cikti. Diger arkadasim 3 normal dogum yapti herhangi bir skntisi yok iken sezeryana almak istedi ve neden 3 normal dogumun ardindan sezeryan diye sordugumuzda size aciklama yapmak zorunda degiliz diye terslediler ve kagit imzalayarak onu da eda hanima goturduk hic bir skntisi olmadan o da mis gibi dogumunu yapti. Eda hanim ile konustum kendisi caglar bey ve mahmut beye gidebilecegimizi iyi hekimler oldugunu soyledi eda hanima her zaman gozum kapali guvendim onerdigi hekimlerde de sknti yasayacagimi dusunmuyorum acikcasi bundan sonraki tercihlerim caglar bey ve mahmut bey olacak. Bebegim dunyaya geldi cok sukur kontrolleri icin herkes medical parktaki ahmet beyi tabsiye etti gittim hic bir sekilde yine memnun kalmadim hic bir aciklayiciligi yok kem küm edip gonderdi daha sonraki kontrolumuzde dunya hastanesinde cemal beye gittim ve yine cok cok memnun kaldim asiri ilgili ve guler yuzlu sordugunuz her soruyu detayli bir sekilde cevapliyor
Papatya_07 minnakanneeee çok şaşırdım. Niye söylemiyor acaba başka kimseden de aynı şikayeti duydunuz mu peki
nazli1_ Papatya_07 181 di yanilmiyorsam arıyorsun kadın doğum diyorsun hastaneleri sunuyor sende adem yoldas veya başka hindoktor istersen söylüyorsun o şekilde benim genelde eşim ariyip randevu aliyor
Abcxyz Minikbirdunya sordugum sorulara cevap versem mi vermesem mi diye dusunur gibi belli araliklarla cevap verdi, bebegimin usg fotosunu dahi vermedi neden diye sordugumda pozisyon yakalyamadim dedi oysa ki cok guzel pozisyonlari vardi bebegimi cok net gordum ben
Minikbirdunya Abcxyz anladım insallah bebeğiniz sağlıkla büyür çok güzel bilgiler vermişsiniz çok sağolun
Minikbirdunya Abcxyz merhaba bugün dünya hastanesini aradım çağlar bey için ancak gelmemiş sanırım sizin bilginiz var mı☺️
Ysfsltn evreM-0 merhaba Batman’da ki hastaneler içime sinmedi Diyarbakır da batı hastanesine gittim bugün orda yapacam doğumu inşallah