Sema2019 Iremaltnr yok yha şansıma 😂😂 bulamadım valla atmış bile olablirm çünkü ben kan idrat tahlilleri dışında diger tektikleri yaptirmayacam demistm tarama teslerni felan da yapamadım smdi cinsiyet için detayliya girmek istiyorm kağıt yok ortalıkta
Iremaltnr Sema2019 😂😂 Perşembe gittiğinde doktorundan tekrar istersin olmadı 😄 Doktorun kim bu arada eğitim ve araştırma Hastanesi’nde mi doktorun
Sema2019 Iremaltnr insaAllah soylüyecem umarim verir. Valla devlet olduğu için hangisi ele geçse ona gidiyorz 😏 şuan randevumun olduğu doktor erhan okuyan
Iremaltnr Sema2019 Anladım canım gittiğinde sorabilir misin perinatolojiye direk randevu veriyorlarmı yoksa muayene olup öyle mi gün veriyorlar bunuda benim için öğrenirsen iyi olurdu ya🙃Ona göre ayarlardım kendimi
Sema2019 Iremaltnr tamam canm insaAllah sorarim sende bana dua et gonlumdekiler hayirlisyla karşıma çıksın diye ❣️
Iremaltnr Sema2019 Amin canım inşaAllah rabbim gönlündeki senin için hayırlı kılıp karşına çıkartır💚🤲
Sema2019 Iremaltnr canm ben senin için detaylı ulturasyonu sordum doktorum gebeliginin baslarinda gelip sira almasi gerekiyordu dedi eğer 18 haftalik olmussa eger 2 3 hafta sonra özelde yaptrsn ilerleyen haftalarda detayli ulturasyon sırası alınmıyor dedi 🌸
Iremaltnr Sema2019 Ya anladım canım teşekkür ederim yinede ☺️ Sen naptın bebiş nasıldı gösterdimi bu sefer kendini😍
Papatya_07 Zasya 🤗🤗🤗 olur tabiki niye olmasın. Siirt’te bize yakın hastaneye Batman a mı geliyorsunuz yoksa Siirt’te mi gittiğiniz hastane.😊
Zasya Serifetaskin02 muayene ücretini bilmiyorum ama bende ona gidiyorum. Çok rahat bi doktor. Memnunum. 39 haftalık olduk bakalım bizde nasıl bir yol izleyecek
Zasya Melek40 ben gidiyordum çok pasif bi doktor,, asla bilgi vermiyor. Konuşmuyor, soruyorsun soru ne sordun der gibi bakıyor. Yazacağı ilacı bile karar verirken net değil. Değiştirdim. Cağlar beyw gidiyorum Dünya da şimdi
Iremaltnr Sema2019 Sevindim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🌸 Dünden beri biraz kasığımda bir sızlama var sende de oluyor mu acaba kasık ağrısı 🙄
Sema2019 Iremaltnr ALLAH razi olsn canm benim benm kasık ağrısı baştan beri var bu aralar bende de uzandigimda bacakta uyuşma oluyor daha pek bi kiloda almadm ama bayağı rahatsz oluyorm
Aysegul9371 Serifetaskin02 eda hoca dünya Hastanesi’ne geri mi gelmiş . Birde Ercan beyin ne kadar doğumu. Ultrasonu renkli mi. Ben yaşam hastanesi Zeynep hanima gidiyorum çok memnunum
Serifetaskin02 Aysegul9371 hayır bildiğim kadarıyla Eda hoca şuan dünya hastanesinde değil. Ercan hoca doğum için 4500₺ istiyor. Normal veya Sezeryan farketmiyor.
Iremaltnr Sema2019 Bende çok fazla almadım daha bir kaç kilo sadece oda zayıf olduğum için pek göze gelmiyor zaten 😆 Benim hiç olmamisti kasık ağrısı daha yeni bi iki gündür olmaya basladi o yüzden bı yadırgadım ama bebek büyüdüğü için karın da genişliyor artık o yüzden ağrı oluyor diye düşünüyorum 😊
Sema2019 Iremaltnr aman sağlıklı olsnlarda hayirlisyla insaAllah sag salim kucagimiza aldigimizda unuturuz tüm bunlari Rabbim sağlık sihhat versin hayırlı kolay bi doğum nasip etsin size bana ve bütün hamilelere insaAllah iyi doktorlara rast getirsn