Papatya_07 Aysegul9371 bende gidiyorum Zeynep hocaya. Nerde oturuyorsunuz😊 ben eski sağlık ocağının orda oturuyorum. 29 Ekim ilkokulu nun arkasında binamız 😊
Sema2019 Iremaltnr yok canm gittiğiniz kadın doğum doktoruna detayli ulturasyon içim gün almadiginizi söylüyorsunuz ve sizi yönlendiriyor.
Iremaltnr Papatya_07 Bende yarın 18 haftalık Olcam inşallah cinsiyetini öğrendiniz mi bide detaylı yapmayı düşünüyormusuhuz☺️
Papatya_07 Aysegul9371 eskiden bende o taraftaydim. Yeni taşındım. Eşiniz askeri personel mi benim ki öyle
Papatya_07 Aysegul9371 bide birbirimizi görmüş oluyormuşuz😁 benim eşim asayişte. Taburdaki Didem abla, Ünzile, Betül tanıyor musunuz 😊
Aysegul9371 Papatya_07 ya kesin eşlerimiz tanisiyordurda benim burda taburdan görüştüğüm kimse yok kendi üniversite arkadaslarim var hep. Yüzde yüz biz birbirimizi ya duyduk ya da eşlerimiz biliyordur birbirlerini 😀😀
Papatya_07 Iremaltnr evet öğrendim.😊 sizde öğrendiniz mi 🤗Detaylı ultrasonu memlekete gidince yaptıracağım. İzne gideceğiz o haftalarlarda. Batman’da olamayacağım için.
Papatya_07 Aysegul9371 hmm demek ki aynı vardiyada değil eşlerimiz😊. Farklı memlekette olunca haklısınız pek görüşmek mümkün olmuyor.🤗