BelisinAnnesi Nvkdkdkd Civil den aldım canım fiyatı 230 lira olan sitesinden bak istersen 5 farklı yatma şekli var çok beğendim yatağı falan yumuşacık
Bir_abla Nvkdkdkd biz prego gaby kullandık sonra beğenmedim sattım onu joie serina aldım onu da büyünvce satıp babybjörn kullandım şimdi bebeğim olsaydı 4 moms ikinci elden alıp 4. Ayda satıp babybjörn alırdım 8 10 ay yatar
Rabia112 E bebekten aldım 😊 otomatik sallanan bir ana kucağı ve fiyatı diğer şeylere göre daha iyiydi 😊 Baby plus comfort 😊
yuvamerve17 Nvkdkdkd ben joie Serina 2 in 1 ana kucağı aldım. Normal fiyatı 2000 ama ben letgodan baya baktım uzun süre 2. El 600 e bulup aldım
leyla_ok Nvkdkdkd https://resimyukle.io/r/256QIUYHrj Ben bunu aldım.😊Hug ana kucağı diğer ana kucaklarından büyük ve kilo olarakta uzun süre kullanabiliyor.Tarzı ve modeli çok güzel ve çok soft 🌸🧜🏻♀️
MDT Nvkdkdkd fısher prıce deluxe 2’si bir arada almayı düşünüyorum. Ama ben bebek doğduktan sonra alacam. Çünkü bazı bebekler sevmiyormuş ve verdiğin para boşa gidiyormuş. Bebek doğunca deneyecem sevmezse iade süresi geçmeden iade edecem.