Yenianneadayiyim Yeni anne adayiyim tahminimizce 4 haftalik daha keseyi 1 hafta snra gormeye gidecez insallah. Sorum şu, su gibi akintim oluyo bazen dun oldu korktum adet oldum sandim . Normal mi ? Bide jel kullaniyorum ondan olabilir mi ?
SerapTadelenTtnc Yenianneadayiyim ne jeli temizleme jeli mi hamilelikte veriyor zaten doktorlar jel ama ilerleyen dönemlerde hamilelikte akıntı normal bi durum doktora gittiğinizde sorun yine
deletedmom734 Yenianneadayiyim canım 17 haftaya geldim çamaşır ped dayanmıyor akıntılar çok oluyor heleki ilk zamanlar gayet nırmal
Yenianneadayiyim SerapTadelenTtnc crinone progestron jel sabah aksam bi tane kullaniyorum. 2 gunde bir su gbi akinti oluyo doktor randevuma daha var sormak istedim benm gbi olan var mi diye
SerapTadelenTtnc Yenianneadayiyim ondan bende kullanmıştım normal akıntı olması Canım bi süre uzan kalkma ama ister istemez oluyor akıntı sıkıntı etme bu durumda bana da olmuştu ilacı kullanırken
Yenianneadayiyim SerapTadelenTtnc hemsireme az once sordum kokusuz ve renksize sorun olmayacagini soyledi . Ister istemez korktum tesekkur ederim cnm .
Buseeozd Selamm. 6 haftalık hamileyim bende cok sık ıslandığımı hissediyorum. Acaba kanama falanmı diye korkuyorum. Baktıgımda idrar ıslanması gibi sorunlu bir durum çıkmıyor
Yenianneadayiyim Buseeozd bnmde oyle iste anlmiyorum genelikle ypiskan bi akinti yumurta aki gbi oluomus bnmki su gibi
deletedmom734 Yenianneadayiyim hayır bebeğin suyunun olduğu yer şu an kapalıdır bu vajen bölgenin doğal sıvısıdır
Buseeozd Yenianneadayiyim içinizi ferah tutun muayenede sorun yoksa sıkıntı cıkmaz heralde diye düşünüyorum bana hiç bir sorun yok sadece dikkatli ol dediler.
Yenianneadayiyim Buseeozd tesekkur ederim canm insallah bi sorun cikmaz . Bide bi sorum daha olacakti bn gecen cumartesi ilk kan tahlilmi yaptirmistim 252 cikti doktorum 4 gun sonra tkrar demsti dun tekrardim 1540 cikti artisi iyi mi yoksa geri mi biraz