Mucizemm18 Kızlar az önce lavaboya gittiğimde afedersiniz sarı akıntım olmuştu ve vajinamda yanma hissi var enfeksiyon mu bilmiyorum ama eğer enfeksiyonsa etkiler mi embriyonun tutunmasını panik yaptım eşim de yanımda değil ki hasteneye gideyim
tgba715 Mucizemm18 korkma canım sen ne yaparsan yap o embriyo tutunacaksa tutunur benim doktorum koş zıpla demişti dikkat et tabii çok kalkma yine de hafif hafif hareket et öyle akıntı bende de olmustu bi de adet sancısı olmustu insallah tutunur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Bol bol su iç iyi beslen gerisi Allahtan
Elbet-birgun-kavusacagiz Mucizemm18 panik yapmayin dotkorunuza ulasabilirseniz mesaj atin. Enfeksiyon olabilir yanma varsa
Mucizemm18 Elbet-birgun-kavusacagiz hastaneyle görüştüm bakılması gerekiyor dedi ama ben iş dışında yaptırmıştm tüp bebeği şuan gidemem yakınımda ki hasteneye de gidemem çünkü şuan doktor yoktur sadece 1 tane kadın doğumcu var
Melikealay Mucizemm18 korkma canım o öyle hemen düşmez içini ferah tut sadece kullandıgın onca ilaç progestan desteği alıyorsun sakin ol ilk sen hastaneyi ara biraz tedirgin olduğunu söyle Allah’ın izni ile hiç bişey olmaz
Mucizemm18 Melikealay dedğim gibi il dışında yaptırmıştm tüp bebeği şuan burdaki hastaneye gitsem de kadın doğumcu sadece 1 tane o da şuan yoktur
Melikealay Mucizemm18 korkmayın bence içinizi ferah tutun dediğim gibi telefonla hastaneyle iletişime geçin stres yaparsanız olmaz sakin olup ve düşünmeyin fazla