EsmanurTrlBykl Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım ve gizli şeker çıktı çok moralim bozuldu ve doktor herşeyden uzak durucaksın ama ben dayanamıyorum az da olsa tadıyorum bebeğime birşey olur mu çok korkuyorum 😢😢
Songul42 EsmanurTrlBykl canim benimde çıktı yürüyüş cok iyi geliyor yersende kana karismadan 15 20 dak yürü bisey olmaz dedi doktorum
Enesefe EsmanurTrlBykl herşeyden uzak durmak mi nasıl saçma birşey o.zman çocuk nasıl beslenecek benimde hamilelik sekeri m var ama ben herşeyden yiyorum sadece porsiyinlari kuculttum
EsmanurTrlBykl Enesefe sendedemi çıktı canım 😢aynen bana dediki tatlı dan meyveden uzak dur dedi duramıyorum ama napicam bilmiyorum ya
Enesefe EsmanurTrlBykl canım mesela 1 tabak kiraz yiyecegine 12 tane ye 3 tane kayısı mesela 1 tabak karpuz Yerin e 3 dilim ince karpuz kocaman muz yiyeceğin e küçük lerden muz yani onu ayarlayacak olan sensin diyetisyen önerdi mi
Songul42 EsmanurTrlBykl valla canim dayanamıyorum bende zor durum ben meyve manyagiyim porsiyonlarimi azalttim ama.abrttigim anda hemen evdede olsam yarim.saate kadar yürüyorum zor durum yani
Songul42 Diyet veriyor zaten oda bebege faydalı gıdalar herseyden uzak dur derken buyuk ihtimal sekerli gıdalar hamur işleridir
EsmanurTrlBykl Enesefe dahiliyeye yönlendirdi beni o canın çeksede yemiceksin dedi moralimi acayip bozdu kendi kadın dogum doktorum çok önemli birşey değil dedi dahiliyecide öyle dedi anlamadım gitti 😓
Songul42 EsmanurTrlBykl evet malesef banada yasak pazartesi tekrar parmaktan seker bakilacak insallah duzelir
EsmanurTrlBykl Songul42 çok kötü bir şey ya Allah yardımcımız olsun ama sende az da olsa yiyorsun dimi
Enesefe EsmanurTrlBykl sağlık ocağına girebilirse n git orda aile hekimin e anlat onlarda tahlil yapsın bakalım ne cikacak
EsmanurTrlBykl Enesefe ünsülin için yüksek çıkarsa veririz dedi bana senin kaç kaç çıkıyor şekerin benim 80 - 112 arasında gidip geliyor
Enesefe EsmanurTrlBykl b3nim açlık şekerim 125 çıkıyor canım yüksek olduğu için insülin kukkaniyurm 😀ama az kaldı doğuma 22 günün var😀evet sağlık ocağı yapıyor