Hilal5455 Hanımlar 28 haftalık hamileyim bebeğimin bazı hareketleri canımı çok acıtıyor sanki içerden karnımı ısırıyomuş gibi bi acı oluo 1 haftadan beri böyleyim sizce neden olabilir 🤷
midekoruyucu Hilal5455 37+1deyiz ve son bi kaç haftadır aynısı bende var, öyle acıtıyor ki oturduğum yerde kıvranıyorum. Kızım diyosun napıyosun içerde İnşaat mı var 😂
BusraUras Hilal5455 37+2 deyiz bizdede durum aynı. Kaburgalarımı kıracakmış gibi hissediyorum tekmelerini.
Demetb Hilal5455 son haftalardayım ve şikayet edince üzülüyorum ama şikayet etmeden de duramıyorum, canım acıyor,midem bulanıyor, kramplar giriyor… gerçekten artık doğsun istiyorum🥺
Yagmur8001 Hilal5455 31.haftadayım ve her hareketinde neredeyse karnım geriliyor sert ve kendini yumru yaparak hareket ediyor haklısın ve son haftalarda daha ne kadar sertleşir bilmiyorum 🤔
Hilal5455 midekoruyucu benimki biraz erken oldu galiba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Eski9 midekoruyucu dün akşam ölüyorum heralde dedim öyle bir oynadı ki aha dedim doğacak bu eşim bile şaşırdı nasıl oynuyor öyle diye tepine tepine bir hal oldu karnimda 😁😁 rahat ettiremedik hanımı 37+2 olduk