rabbiminemanetleri elfcaglar1 kullanıyorum normalde bu hafta onlem amaçlı serklaj oldum kanama olmasin diye bir haftalık biraktirdi. Her ikiz annesi kullanıyormu diye merak ettim😊
elfcaglar1 Ezgice0 ay maşallah kuzular 🤗 20. Hafta nasıl o hafta tatil planı yaptım bakalım ağırlaşmadınız dimi göbek falan çok çıktı mı 😂
Ezgice0 elfcaglar1 Göbek çıkmaz mı çıkıyor tabii ☺️ Biraz kasık ağrıları da oluyor bende mide yanması da var kendinizi fazla yormamanız lazım Tabi ☺️Doktorunuza da danışırsınız 😇
elfcaglar1 neslioguz amin inşallahh sağlıkla tam zamanında gelirler ❤️❤️ Su anlık doktorum öyle bi risk görmedi sizin erken doğum riski birden mi oluştu üç haftada bir gidiyorum
neslioguz elfcaglar1 17. Haftamda ultrasonda rahim kısalığım fark edildi ondan beridir riskimiz devam ediyor
elfcaglar1 Ezgice0 daha önce sözünü aldım o haftalar ideal demişti 😂 hep evde yatıyorum rapor aldım işten mecburen 😊 ya peki bu hamile kıyafetlerini falan nasıl alıcam bi fikriniz var mı o kadar yeniyim ki bedenim ne olacak hiç bilmiyorum 😂 sadece bir kilo aldım ama şimdiden göbeğim kocaman oldu
Ezgice0 elfcaglar1 Hamile kıyafetleri standart oluyor benim gördüklerim yanlardan genişletmeli yada esneme paylı oluyorlar hep ☺️
Aylin2011 Dnwtr inşallah bende pek normal doğum bilmiyorum hoş artık tek bebeği de normal doğum yapan az çevremde
nesrin8989 OznurAlaca Songül Yılmaz kıyak doktorum normal muayene fiyatı 180tl ama ikili test, ayrıntılı ultrason fiyatları çok fazla.Hele de ikiz gebeler için fiyatlar uçuk. O yüzden onları Başakşehir çam sakura hastanesinde yaptırdık.
Aylin2011 merakliblog benim 5 ve 7 yaşlarında iki kızım var şimdide ikiz bekliyorum inşallah hayırlısıyla sağlıkla doğar bebişlerimiz
ElfElfElf Merhaba bende çift yumurta ikizlerine hamileyim 19 +5 hala mide bulantılarım devam ediyor , prilam kullanıyorum bende ve şimdiden karnım 6 aylık gibiii🤭🤗
Bebisininannesi1202 NilDenizpksr ben23 hafta tek yumurta erkeklere hamileyim sırt sğfılarınız oluyor beni bu ağrı zorlamaya başladı
Aylin2011 Merve112 hamileliğimin 6.haftasında korona oldum kontrolüm ertelendi 9+4haftalıkken ikiz olduğunu öğrendim
Busemgnc Ezgice0 3 lere hamileyim bulantım hiç olmadı ama aşırı sık idrara çıkıyorum 33 haftamdayım normalmi sizce sanki çok sıkışırsınız da wc ye gidersiniz ya aynen öyle oluyo 5 damla anca geliyo ama beni çok rahatsız ediyor
Seymaikizlerinannesii Busemgnc aynen canım bende aynı sanki hiç tuvalete gitmemiş gibi sıkışıyorum gidince de çok az geliyor