merakliblog merhaba hayırlı olsun, ben de ikiz bekliyorum nasipse, 30.hafta bitmek üzere. Lütfen bebekleriniz erkenden gelmek istemediği sürece yeter bu kadar ikiz için artık alalım zorlanma vs diyen doktorları dinleyip vaktinden önce doğum yapmayın. Benim doktorum her zaman en iyi küvez anne karnıdır diyor. Sezeryan olacak olsanız bile doğumun kendiliğinden başlamasını bekleyin, gün verip doğurtmak istemeyecek bir doktor bulun kendinize. Tabi ki bu söylediklerim bebeklerde geya sizde bir sağlık problemi yoksa geçerli bunu da yazayım da linççiler gelmesin :) bana 36 max 37de sezeryan dedi gittiğim tüm doktorlar, şükür sonunda denk geldi bi doktora gittik mecburiyetten, tam benim kafada çıktı doktorum. Eğer bebekler durursa 38den önce kesinlikle almayacağız, durmazlarsa 38e kadar tutmak için elimizden geleni yapacağız diyor.
bulantıya gelince benim de 9da başlayıp 25e kadR falan sürmüştü sanıyorum. Aşırı kusuyodum ben prilam vs fayda etmiyordu. Hep 12de geçer dediler geçmeyince 14te geçer dediler ama geçmedi :) yani çok bireysel bi durum o. İnşallah hemencecik geçer bulantılarınız da