mavi_kus Mavi_- kan tahlili yaptır inşallah sağlıklı gebeliktir ve kucağına alabilirsin kendine çok dikkat et ❤️
Nrsima Mavi_- zaten ne zaman kafaya takmayı bıraksan o Ay hamile olduğunu öğreniyorsun hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🥰😍
Hivdam232020 Mavi_- bende dün yaptım böyle çıktı kızımdada böyle çıkmıştı hamilesin alah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Lili Mavi_- bende çokkk silik le öğrendim senin testin benimkinden daha net kan verince haber ver ama şuan var gibiii 😍😍😍
Tusami Mavi_- yaaaa 🥰🥰🥰🥰çok sevindim canım 🙏son adetine göre kaç haftalık peki ona göre doktor randevusu al
duyguluanneee Mavi_- ben de adet günümde 68 el öğrendim 15 gün sonradan doğum var kısmetse içinizi ferah tutun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah☺️
geucy Mavi_- önemli olan katlanması siz hiç internete bakmayın ☺️ Dilerim sağlıkla devam eder gebeliğiniz
Mavi_- Tusami 4 haftalık olması gerek ama İnternette bu değere göre 2 haftalık yazıyo 11 gün önce yumurtlamıştım
Nlykrs Mavi_- Mavi_- düşük değil iyi hatta Benim 11 çıktı o haftalarda doktora göre 3 haftalık bana göre 2 haftalık falandı iki gün sonra bir daha kan ver değerin iki katına çıkar ☺️ tebrik ederim ❤️
Tusami Mavi_- internette ki değerleri boşver ortalama veriyor onlar , 4 haftalıksın işte 😊5.yada 6. Haftaya randevu alabilirsin. 6 da gidersen bebeği de hatta belki kalp atışını da duyarsın🙏
Mimii Mavi_- Düşük değil benim o haftalar da 20 küsürdü sağ Salim kucağına alırsın inşallah senin adına çok sevindim ❤️
Hfznihal Mavi_- evet canım hamilesin bnde de ilk bu şekilde çıktı iki gün sonra yeniden test yaptım çizgi koyulaşmıştı ben silik çizginin pozitif oldugunu bilmiyordum