halimeeeey Merhabalar 🌸 diyarbakır memorial da Ali Emre Tahaoğlu nun doğum fiyatı hakkında bilgisi olan var mı acaba
halimeeeey Eymirinannesi doktor nasıldı doğum da memnun kaldınız mı neler oldu paylaşırsanız çok sevinirim 38. Haftadayım
Eymirinannesi Sedaaakurul hepsinin fiyatı farklı. Bende 37.haftada ona geçtim drum başka şehire gitti dye ona yönlendirdi. 38. Haftada doğum yaptım. Gayet ilgili. Ameliyathaneye o gelmeyene kadar çok stresliydim. Cerrahi eli de iyi. Çabuk toparlandım. neşeli müzikli kahkahalı ekibiyle zaten stres korku kalmıyor @halimeeeey
halimeeeey Eymirinannesi bende Çetin beye gidiyordum urfaya gidince Emre beye geçtik. İnşallah hayırlı uğurlu doğum yaparım bende ya çok stresliyim son anda doktor değiştiği için
Eymirinannesi halimeeeey bende çetin beyin hastasıydım. Normal doğum mu sizin? Stres yapmayın sadece bir kere muayene olduğum Dr da doğum yaptım bende tedirgindim ama şükür atlattım darısı başınıza 😊
halimeeeey Eymirinannesi görünen normal doğum inşallah bir sıkıntı çıkmazsa. Doktor sağolsun çok iyi inşallah hayırlı uğurlu doğumda çok güzel rahat kolay geçer bende sağlıkla bebeğime kavuşurum 🥰
ikizlerin_annesi Emre bey muhteşem birisi geçen ağustosda ikizlerimi sezeryanla dünyaya getirdim , işinde bu kadar iyi olmasaydı bir hafta içinde toparlanamazdım.. şuan tekrar hamileyim eylülde doğumum
halimeeeey ikizlerin_annesi Allah hayırlı uğurlu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 çok teşekkür ederim sizlerde içimi rahatlattınız