Happyturuncu _sena_ yarın 34 e gireceğiz çok şükür öyle şikayetlerim yok sadece sıcaklıyorum bazen koltuklarımız alçak oturup kalkarken zorlanıyorum o kadar 💙🧿
_gmzee _sena_ 34+3 üz biz de.. benim de arada regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor özellikle çok ayakta kaldıysam.. normal diye düşünüyorum başka bi şikayetim olmadığı için
merveklyc _sena_ Benim de oluyor kasık batması ağrısı bel ağrısı 34+1 im nst de biraz sancılarım vardı doktor bu haftalarda yalancı sancılar çok olur ama çok artarsa hemen gel demişti 🙂
Nurbalam Kızlar benimde aynı şikayetlerim vardı nst de sancı çıktı hafif aşağıya inmişti bebek dolyor progestan ve magnezyum başlattı
eminedlmnn Nurbalam aşağıya indiğini siz mi anladınız doktor mu söyledi inince anlaşılıyor mu onu merak ettim bizde yarın 35 olucaz hala yukarda gibi geliyor bana
Nurbalam eminedlmnn bende yıkarsa sanıyordum hiç hissetmemiştim hatta ayakları dizleri mideme gibi hissediyordum halen de öyle düşünüyorum karaciğerime baskı yaptığını hissediyordum fakat ultrasonla baktığında kafası hafif aşağıya inmiş dedi
Alwayshope _sena_ bende 34+2 yim benim de baya baya oluyo kasıklarımda karnımda sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum WC ihtiyacı duyuyorum ama sonra geçiyo herhalde bu haftalarda normal 🤷🏻♀️
Nurbalam Alwayshope sanki afedersiniz idrarınız olmadığı halde idrarınız olduğunu üstüne onu kaçıracakmış gibi hissedip tutmaya çalışma hissi demi ?
Alwayshope Nurbalam yok o bahsettiğiniz belki idrar yolu enfeksiyonu varsa ondan oluyor genelde benimkisi büyük tuvalet hissiymiş gibi oluyo sanki adetin ilk gününde yaşarız ya sancı ile beraber aynen öyle