seker55 Arakadaşlar yeni öğrendim hamişliğimi ilk bir de iyi bildiğiniz bir doktor var mı öncesinde baya bir doktor gezdim sayılır ama kafama göre nedense olmadı bazıları nasıl suratsız ya da sana cahil muamelesi yapan mı dersin ki bilmiyor da olabilirİz
Aycnnn seker55 izmit konak hastanesinde firdevs hanıma gidiyorum ben canım gayet memnunum özel düşünürsen tavsiye ederim hem çok ilgili hemde çok kibar bi bayan
Beyza13- seker55 seker55 ben cihan Hastanesi’nde Ayfer hanıma gidiyorum çok güzel tek tek anlatiyor ve içeri girince seni çok güzel karsiliyor
Pamugunannesi1 seker55 Gölcük Medar Emel biliciye gidiyorum çok memnunum canım gitmediysen tavsiye ederim
Sumya seker55 Ben Konak hastanesi Firdevs hanıma gidiyorum çokta memnunum onun dışında Özel Kocaeli hastanesinde Hilal bayramada gittim oda iyi bi doktor😉
seker55 Pamugunannesi1 ona geçen gittik test istedi sonra dedi hafta sonu Pamugunannesi1 nedense ben hiç elektrik alamadım canım ya bir de eşime ilk çok dedi sonra gel dedi
Pamugunannesi1 seker55 İlkten biraz soğuk gelebilir bende öyle hissettim sonradan tekrar gidince sıcaklığı verdi ☺️ İkinci dediğini tam anlamadım 🤦🏻♀️
seker55 Pamugunannesi1 anladım canım uygulamaya yeni girdim yeni yeni öğreniyorum diyelim Allah sağlıkla almayı nasip etsin bize bebeklerimizi
Nlfrylmz seker55 Medical Park yıldız hanıma gidiyorum bende çok doktor değiştirdim ama yıldız hanımda karar kıldım en son hem Güler yüzlü hem pozitif geldi bana ilk intiba çok önemli