fatmArslan06 32+4 oldum Ne zamandan ne zamana kontrole gitmem gerekiyor şimdiye kadar 3 4 haftada bi gittim şimdi sonlara gelmek uzereyim doktorlarda su gün gel demiyor Devlet te kimi bulursan ona muayene oluyorsun
-Cansu- fatmArslan06 33+1 haftalığız doktor bundan sonra 2 haftada bir gitmem gerektiğini söyledi 36dan sonrada haftada bir sanırım 🤗
DiDoCe fatmArslan06 İki haftada bir gitmeniz gerekiyor 35 den sonrada haftada 1 tabi bu dediğim riskli degilseniz
teachervera fatmArslan06 32 de gittim doktorum 34 de gel dedi. Dün gittim 35 de gel bakalım nst ye bağlayalım artık daha sık görmek istiyorum dedi
leyla_ok fatmArslan06 Aynı haftadayız 32+4.En son kontrole 32 de gittim.Ondan önce 3 haftaya indirmişti son kontrolden sonra 2 haftaya indirdi.Şimdi 2 haftada bir gel diyor.34 de gideceğim bakalım.Nst bağlar mı acaba.38+2 sezaryen olacağım 30 Temmuz.Artık son kontroller.☺️
Ysmn029 fatmArslan06 bende 32 yim canım 30 da gittim 33 de çağırdı sonra da iki haftada bir geleceksin dedi. Bşr de 32 de nst ye gir dedi