esra2334 Merhaba katlanabilir küvet kullanan var mı önerir misiniz ? Diğeriyle arasında kullanım açısından fark var mı acaba 🥰
HilalYlmz esra2334 babam hediye olarak almış takım halinde yer sıkıntısı olanlar için baya kullanışlı katlanır olduğu için diğer küvetler gibi sert değil diğerleriyle aynı boyutta gibi geldi bana
Lulemom esra2334 ben alıcaktım ama diğer küvetlere göre küçük geldi bana. 1 yaştan sonra küveti kullanmam derseniz belki olabilir. Ama 1 yaşından sonra sanki sığmaz gibi 🤷♀️
tcasl esra2334 bende beğeniyodum ama vazgeçtim 🤷 açıp kapadıkca plastik katlama yerleri yıpranıyormus
esra2334 HilalYlmz teşekkür ederim 🌺 benimde evim çok küçük olduğu için istiyorum 1 sene idare etse yeter
esra2334 Lulemom aslında evim küçük olduğu için istiyorum katlanabilir lerden digerleri çok yer kaplar gibi diğerleri 1 yaşından sonrada kullanılabiliyor mu
Lulemom esra2334 bilmiyorum ama bence 1 yaştan sonra içine sığmaz gibi. Yne de kullananlar denk gelir belki. Daha doğru bilgi verirler
esra2334 tcasl çabuk kırılıp elimizde kalmasında yıpranması önemli değil bence yer kaplaması daha büyük sorun benim için 75m2 evim
Nilgun75 esra2334 ben hem katlanır, hem kendiliğinden termometreli aldim çok konforlu plastiginin kalitesi çok önemli
gulin-35 esra2334 ben aldım banyoda yerım yok dıye aldım henuz kullanmadım ama kullanıslı gıbı begendım ben