Jasemin Hanımlar kan pıhtılaşması olan var mı? Hamileyim , doktor bana hem kan pıhtılaşması için günlük iğne yaptrmamı hemde 100 mg corasptin kullanmamı istedi , hem corasprin hemde iğne kullanana var mı ? İksis birlkte çok değl mi ?
semirra Jasemin bunu doktor iyi bilir ancak cok fazla kan sulandiri almak iyi olmayabilir bunu baska bir doktorada sor bence
iremgun Jasemin ben de yok ama. Arkadaşım da aynı şekilde kullanıyor. Sanırım derecesine göre veriyorlar onu.
Burcu_NFUE Jasemin 100 mg coraspirin ve 6 binlik oksapar kullanıyorum 7 aydır ☺️ 7 aylık olduk hiç fazla olduğunu sanmıyorum doktorunuza güveniyorsanız ne derse uygulayın kendi kafanıza gitmeyin hiçte çok değil ☺️ Sizi muayene eden doktorunuz sonuçlarınızı gören doktorunuz buradaki kimse sonuçlarınızı bilmiyor sizi muayene etmedi doktorunuz dediyse uygulayın lütfen sonra üzülen siz olursunuz
esinaltintaas Jasemin Canım hiç merak etme doktorlar onu pıhtıya göre veriyor bildiğim kadarıyla da belirli bir hafta sonra sonrada hapı kesiyolar iğne ile devam ediyosun Bende de pıhtı var oksapar 4000 kullanıyorum, corasprin kullanıyorum başından beri 36da hapı bırakıcaz iğne ile devam edicez doğumdan sonrada 10 gün daha iğne vurulucaksın demişti doktorum şuan 35 haftalığım
BabyYoda Jasemin Sadece coraspin kullanan da var sadece iğne kullanan da. İkisini birden kullanan da çok. Senin kilon yaşın hangi genlerinde pıhtı olduğu gebelik hikayelerin hepsi göz önüne alınarak oluşturuluyor tedavin.