zahidinannesi Rize’de yaşıyorum, doktorumun kliniği Rize’de ama doğumu Trabzon’da ki bu hastanelerde yaptırıyor. Bu hastanelerden birinde doğum yapan ya da düşünen araştıran var mı tecrübe ve bilgilerini ve fiyat bilgisini paylaşabilir misiniz?
dilaraakbulut zahidinannesi ben 21 eylül de doğum yaptim imperial hastanesinde simdi 24 haftalik hamileyim bidaha orda doğum yapicam
zahidinannesi dilaraakbulut ok masallah peşpeşe geliyor ha bebekler. Nasildi memnun kaldınız mı, yeni doğan yoğun bakımı var mı, nasıl doğum yaptınız bir de fiyatlar nasildi
dilaraakbulut zahidinannesi sezeryan oldum spinal 2800 tutu giris 210 verdim yoğum bakim unitesi vardi dr onur dundar
zahidinannesi dilaraakbulut bu fiyat iyi ama doktor dışardan gelince ikiye katlanıyor galiba fiyatlar
muges44 zahidinannesi Aslında doğuma yakın doktorunuzla fiyat konuşuyosunuz yahut en başında da sorabilirsiniz cebinizi ona göre ayarlamış olursunuz Evren Hoca harika doktordur hiç kısmet olmadı gitmek ama çok duydum rizede
muges44 zahidinannesi Eşim rizeli 1.5 sene orada oturduk 1.5 senelikte evliyiz..Ben daha 4 aylık hamileyim rizede olduğum dönem değildim ama eş dosttan bilgim vardı, mesela bir arkadaşım geçen sene kasım ayında 6000 tl sezaryen doğum yaptı evren hoca imperialde sanırım şuan fiyatlar daha fazladır
zahidinannesi muges44 Doktorumdan çok memnunum, bende 5.ayi bitirmek üzereyim, henüz erken diye hiç konuşma geçmedi aramızda. İmperialden çok 7 m e içime sığmıyor ama nihai karar için erken diye düşünüyorum
muges44 zahidinannesi Evet erken tabii biraz daha fikir edinebilirsiniz..Ben çoğu tanıdığımı imperialde gördüm neye göre tercih ettiler bilmiyorum tabii ki🙂En sağlıklısı sizin konuşmanız olur, içinize de sinen..
muges44 zahidinannesi Ben şuan farklı bir şehirdeyim, rizede olsaydım nereyi tercih ederdim bilmiyorum bana baya pahalı geliyo her ne kadar çok başarılı bir dr olsada evren bey, cinsiyetimiz kız