Vildan_nn Sonunda tekli rakamlara ulaştık çok şükür ❤️ 38+5 olduk ve "bebiş doğdu’ butonu çıktı 🤭 şuana kadar iyiydim dün hafif sancılar başladı inşallah artar da hemn doğar kızım ☺️ sizin nasi geciyo kızlar
Gunes25 Vildan_nn 8 gun kaldi ama sadece kasilma oluyo sanci yok biran once gelmesini istiyorum ama bebek sanki yan duruyor sezeryan olmak istemiyorum🙄 insallah saglikla kucagina alirsin canm
ayberkay32 37+2 sezeryan olacagım için benimde son 9 kasılmalar var çok oturunca batıyor uyku rahat değil Allah saglıkla elimize almayı nasip etsin
Damla0101adn ayberkay32 merhaba erken değil mi doktor banada söyledi 37+2 de alanilirz kordon hala boğazında görürsem diye cinsiyet nedir sizin kaç kg bebiş☺️🥰🙏
ayberkay32 Damla0101adn 38+4 veya 38+6da alacak kısmetse 38 dolmadan almak istemiyor dr kilosuda biz 2 hafta önden gidiyoruz
Deletedmom23234 Vildan_nn Siz şimdi böyle bir post açınca aklıma rüyam geldi ☺️ rüyamda bebiş doğdu butonuna tikliyordum ya 😍 bu benim için ne kadar özel bilemezsiniiiz inşallahh hepimiz sağlıkla kucağımıza alalimm🥰