Semanurozgan ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, ikizlere hamile olduğumu öğrendim, 6+2 de sabah namazını kıldıktan sonra çok aşırı kanamam başladı hastaneye gittik serum iğneyle durdu bebekler iyiydi ama rahim bebekleri dışarı atmaya çalışıyormuş, o gün dindi kanamam, üç gün sonra bidaha gittim ne yazık ki bi bebeğim kanama sonucu düşmüş, hiç parça falan da gelmedi kanla beraber düşmüş demek ki, o kan yüzünden 11 haftama kadar kahve leke geldi benden. Tam bitti derken yine kanamam oldu niye olduğunu bilemedik ufak hareket sonucu bile olabiliyor dedi doktorum. O gün hastane de yattım dört paket serum yedim yine geliyordu benden çıkış yapıldı, eve geldim ara ara gelmeye devam etmişti, ertesi gün bidaha acile gittim bebek de bişey yoktu şükür. Progestan fitil, pruloton iğneyle durdu kanamam şuan 19+6 haftalık olduk, şimdilik iyiyiz çok şükür Rabbim bidaha yaşatmasın gerçekten her kanamam da içim dışıma çıktı ağlamaktan kaybettim korkusu yaşadım. İnşallah bidaha yaşamazsınız Rabbim yardımcınız olsun. ❤️