Deniz-Demirin-Annesi Merhaba anneler biraz sohbet biraz muhabbet olsun diye açtım bu postu nasılsınız kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyor hamilelik 😊
Merve5561 Deniz-Demirin-Annesi 19+1 im canım bu arada günde 1-2 kere karnımda sertleşme oluyor kasılma yani onun harici iyiyim sizde neler oluyor böyle sertleşme yaşıyor musunuz göbek deliğinin altında bi tarafa top gibi toplanıyor sonra geçiyor
Sureyyakaraca Deniz-Demirin-Annesi 18+3 👶 Bir günüm çok iyiyse diğer günüm kramp günü oluyor bana 🤩 Ama herşeye değer miniklerimiz için ☀️😊
Eynur_2147 Deniz-Demirin-Annesi dün 00.00 itibari ile 18 olduk 😅😅 İyi gidiyor şimdilik çok şükür sadece birazcık şişkinliğim var sanki. Dünyada ki bütün yemekleri yemiş gibiyim aama değil aslında midem de ekşime oluyo öyle geçiyor şimdilik sizde nasıl gidiyor 😍
Arzu_94 Deniz-Demirin-Annesi bu gece 18+0 olacak inşallah cinsiyeti belli oldu erkek dediler karnım 2 gündür şiş gibi hareket hissetmiyorum hafif bişey hissettim ama bebek mi bilmiyorum ☺️
Birmelekannesi_38 19+1 olduk daha cinsiyetimizi öğrenemedik ama hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter 💛
Deniz-Demirin-Annesi Merve5561 ay ben de yaşıyorum ağrı bile yapıyor neden olduğu konusunda bi fikrim yok ama
ilkgebelik123-_ Merve5561 aynısı bende de oluyor 19+2 ama normalmiş öyle okudum bide gazdan falan oluyor yazmışlar
Merve5561 Deniz-Demirin-Annesi ayy çok rahatladım ya bugünden beri ağladım ağlicam internette daha erken diyor 22 haftadan sonra başlar diyor moralim bozulmuştu
Birmelekannesi_38 Deniz-Demirin-Annesi 17. Haftada kız gibi dedi ama kesin bişey demedi o yüzden belli değil yani😅10 gün sonra randevum var bakalım ne diyecek
Deniz-Demirin-Annesi Merve5561 neyden kaynaklı oluyor ki acaba korkulacak bişey yok dedi ablam da ama bilmiyorum enteresan bı durum
Ilayda08 Bende 18+2 yiz karnım baya çıktı bi gerginlesiyor etim bir gevsiyor neden oldugunu bilmiyorum gevseyince sanki kilolu insanlarin gobekleri gibi oluyo.
Nimet16 Bende geldiiiimmm ara sıra rahimde baskı hissediyorum yarın kontrolum var umarım cinsiyeti tam öğrenirim erkek demişti bir ihtimal en son
Merve5561 Deniz-Demirin-Annesi ilk hamileliğimden biliyorum kasılma bu ama kimi kasılma zararsız olabiliyorken kimi rahim ağzında kısalma yapıyor yarın dr gidicem içim rahat etmedi