BsrKrtl Tomurcuk18 benim ilk 30larda çıkmıştı 2 sonra 62 ler bi hafta sonra 1556 çıkmıştı keseyi felanda geç görmüştüm baya sıkıntı yapmıştım çok şükür sağlıklı ilerliyoruz şuan 30 haftalık hamileyim muhtemelen geç döllenmedir sen içini ferah tut şimdiden Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin..🙏🏻😍🙂
Tomurcuk18 BsrKrtl Ayyyy valla içim ferahlıyo böyle güzel şeyler okuyunca ☺️ Saglıkla kucağına al insallah 🌸 darısı bizim başımıza 🙏 keseyi kalp atışını falan görseydik belki biraz rahatlarız 🙃
BsrKrtl Tomurcuk18 keseyi geç görebilirsin belki kalp atısınıda geç duyabilirsin endişelenme sadece dua et ben 8 haftamda duymuştum çok şükür bugüne kadar sorunsuz geldik haberlerini bekliyorum mutlaka 😍🙂
Tomurcuk18 BsrKrtl Geç olsun da saglıklı olsun yeter ki☺️ Sürekli diken üstündeyim bişe olcak diye 🙄 İnsallah 🙏 haber veririm tabi insallah bulabilirim bikaç hafta sonra seni😁
Tomurcuk18 ppapatyaa Kimyasal gebeliklerin çoğu habersiz şekilde yaşanıyor diyorum. Siz kalmış kimyasal gebeliğim olmadı Allah’a şükür diyorsunuz. Sizinle anlaşmak çok zor. İyi günler.
Ileyda_12 Tomurcuk18 benim ilk değerim 25 di canım şuan 9 haftalık olduk 2 gün sonra tekrar ver kan 2 katına çıkması lazım
Yamiss Tomurcuk18 Canım ben ilk kandan öğrendiğim de 9 du değer. İki güne bir 2 kat yükselecek dedi doktor. Benim 5 kat 6 kat arttı. Bi sıkıntı olabilir bile denildi. Ama şuan 6 hafta 6 günlük hamileyim hiç ve sıkıntı çıkmadı çok şükür. Kalp atışlarını da duyduk. Hiç sıkma canını hamilesin Canım. 💕
hk0909 Tomurcuk18 Her iki günde bir kan ver canım benim ilk adetimden bir gün önce 30 Çıktı banada Kesin bişey diyemem iki gün sonra tekrar gel dediler 102 çıktı hamilesin dediler ☺️🥰