Tomurcuk18 Kızlar ilk değeri 25 çıkıp sonradan sağlıklı yükselen var mı ? Sağlık ocağındaki doktor hamilesin yada değilsin diyemem dedi. Bu arada regl günümde yaptırdım testi.
Ceyfer Tomurcuk18 canim 5 ve uzeri hamile olarak kabul ediliyo hayirlisi olur insallah 🙏🏻 2 gun sonra tekrarlaman lazim testi 2 kati yukselmesi gerekiyo insallah guzel haberler alirsin 🙏🏻
Mslali Tomurcuk18 çok yüksek bir değerle başlamıyor ki yükselmeye zaten canım takma kafana brkle iki günde bir takip et erken öğrendiğin için düşük geliyor sana şimdi 2 katı olarak yükselmeye devam ederse kese ve bebek görülene kadar bir şey denmez ama hayet sağlıklı gelişiyordur.
0114 Tomurcuk18 2 gune bi yukselir canim ben 06 yla ogrendim hamile oldugumu banada hamielsin yada degilsin dedi doktor 2 gune bi yukseldi degerlerim
Fikriyelker Daha çok erken olduğu için öyle demiş normal iki günde bir tekrarlaman lazım iki gün sonra iki katına çıkar
Merve6665 Benim ilk öğrendiğimde 44 tü 😊 suan 8 haftaligiz inşallah senin de degerlerin güzel bir şekilde yukselir 😊
0114 Tomurcuk18 adetimden bi hafta onceydi biz korunmayi birakica olmus hemen bekliyordum zaten 3 haftalik ogredndim suan 29 haftalik cnim
Nisanurr Canım adet tarihimi iki gün demişti sadece ve değerim 9 çıkmıştı 🤭 sonradan normal artarak ilerlerdi çok şükür 🦋🙏
Nisanurr Tomurcuk18 umarım canım benim 🦋 iki gün sonra tekrar yaptır umarım iki katına artarak güzelce ilerler 🦋
Findix Benim adetten 3 gun önce 217 cıktı 1 hafta sonra tekrar yaptırdım 7000 di hormonlara göre değişiklik gösterebilir bana da yüksek gelmişti hatta adetim bile geçmeden öğrendim hamile oldugumu ama senin gibi cikipta hamile olan çok tanidigim var önemli olan güzel yükselmesi değerinin. 2 ye katliyorsa değerin 2 günde bir hamilesin demektir yarınki sonucu bekle hayırlısı olur insallah
Tomurcuk18 0114 Adetinden 1 hafta önce öğrendiğin için düsük çıkması normal, Benim tam adet günümdü o yüzden biraz tedirginim. İnsallah yarın ki sonuç yüksek çıkar.
Tomurcuk18 TubaSerinkaya İlkini sağlık ocağında yaptırdığım için ikinciyi de orda yaptırmak istedim. Cihazlar farklı olunca çıkan sonucta farklı oluyo, öyle olunca insan daha çok tedirgin oluyo. Tesekkürler