Gizemgect Kızlar merhaba İstanbul Anadolu yakasında olanlardan Dr.ve hastane tavsiyesi bekliyorum özellikle Kartal çevresi olursa müthiş olur 🌸🤗
lentil Gizemgect maltepedeyim ve doktorumdan aşırı memnunum ve bilgisi o kadar güven veriyor ki çok seviyorm kendisini :) maltepe üniversitesi hastanesine gidiyorm
Burcu4135 Gizemgect kadıköy Medicana. Cihan Karadağ doktorum cok memnunum. Biz tuzladan gidiyoruz kadıköye.
Gizemgect ruveydanur2412 9+1 deyim aslında bi doktorum var tavsiye üzerine gittim ama bi doktora daha gitmek istiyorum
Gizemgect Burcu4135 Çok korkuttular uzak olmasın ani birşey olursa gidemezsin falan diye ama herhangi bir zorluğunu yaşadınız mı siz
lentil Gizemgect prof dr aygen çelik. İçini çok rahatlatan bir doktor. Hemde bilgili. Mesela 2li taramayı burda okuduğum kadaryla çoğu kişi başka doktora yaptırmş. Ama aygen hoca normal muayene esnasında kendisi yaptı. Aynı zamanda riskli gebelik uzmanı
Burcu4135 Gizemgect hic bir sorun yasamadık. Devam da ediyoruz dogumuda orda yapacagım. Normal dogum olacaksa sizin zaten su geldikten cok sonra dogum gerceklesiyormus. Bir sıkıntı olacagını düsünmüyorum.