Çok şükür bende doğurdum cuma akşamı suyum geldi hatta burada da paylaşmıştım açılmam zaten vardı su gelince acile gittim ve yatışım tekrar yapıldı nst de sancı vardı fakat ben hissetmiyorum taki sancıları sıklaşana kadar 3 cm açıklık gece 4 e kadar devam etti 4 ten sonra hızlı bir şekilde açılma başladı ve 10 cm oldu ama gerçekten sancılar beni çok ama çok zorladı ilk hamilelik olduğu için rahim baya dardı ama ebelerin tecrübeleri sayesinde atlattım o süreci 05.55 te odadan doğum haneye geçiş yaptık ve kızım tam 06.00da dünyaya geldi resmen 5 dakikada doğdu doktor doğar doğmaz karnımın üzerine koydu ve ben çok korkuyorum lütfen alın dedim hemen aldılar başucumda temizlediler benim dikişlerim atılana kadar dikişlerim fazla nedeni ise daha öncesinden bartholin kisti ameliyatı olmuştum 1 yıl önce deri baya inceldiği için yırtılma yaptı ama çok şükür çok iyim herşeyden önemlisi kızım çok iyi hemen emzire bildim solunum sıkıntısı falan yaşamadık çok şükür çünkü 3 doz ciğer geliştirici iğne vurunmuştum benim Erkenci Kuşum 36+3 te dünyaya geldi teyzeleri 2.800 kilosu 47 cm boyu var sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz biz evimize bugün kavuştuk çok şükür babamıza en güzel babalar günü hediyesi oldu🎀