Exolla01 Kizlar bu bebek bi türlü gelmiyor önerileriniz var mı nasıl doğumu baslatabilirim ilk hamileliğim bebek içerde tuvaletini yaparsa diye çok tedirginim. Yarın kontrolüm var .
yesilkahve Exolla01 inşallah hemencecik ağrısız şekilde kucağına alırsın bebeğini.. Çatı muayenesi yapıldı mı hiç açıklığın var mı?
MKrasnic Exolla01 korunmasız ilişkiye gir sıcak küvete otur göğüslerine masaj yap canım, belki etkili olur
yesilkahve Exolla01 devlete mi gidiyorsun genelde orda son ana kadar bakılmıyor diye biliyorum. Yarından sonra daha beklemez bence ya çok uzuyor süreç
Misskokuluminikk Exolla01 ben de 39 + 6 oldum yapabileceğim herseyi yapıyorum gerisi allahın takdirine kalmış Perine masajı. Plates topunda egzersiz, yürüme, çömelme, ahududu yapragı çayı içiyorum , bal ve çörekotu yağı karışımı yiyorum
Ssngl Misskokuluminikk Bende 39+6 yım yarın 40. Hafta bitiyor ve kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum hiç kendiliğinden gelecek gibi durmuyor
Yasemnnnnn Misskokuluminikk çörekotu yağı ve balı nasıl karıştırıyorsunuz ne ölçüde bide bunu doktorunuz mu söyledi
Elisayldz19 Bende 40+1 hiç açılma Yok diye doktor dün eve gönderdi ama bilgi vermedi hiç şu zamana kadar alırız diye 3 gün sonra tekrar gel başakşehir çam sakura hastanesi bilgisi olan var mı ne zaman sezaryene alıyor bu hastane
Misskokuluminikk Yasemnnnnn bir ebe önerisi ile 1 yemek kaşıgı bal ve 1 tatlı kaşıgı çörekotuyagını karıştırıp saatbası yiyorum kolay açılma ve daha az agrılı doğum saglayacakmıs insallah
minikserce00 Exolla01 40 haftalık oldum bnde ikinci bide oğlum 38 olduğu gece gelmişti ama bunda tık yok gelmiyor bacım çok yeşil akıntı var korkuyorum bnde kaka olayından