Birpapatya4 Gözümü ağrı ile açtım kıvranıyorum resmen kızlar çok fena ishal olmuşum ilaç falan da kullanmıyorum öyle ishal yapacak ağrısı inanılmaz varmı başına gelen 😭
Mom8899 Birpapatya4 Ben de 33.haftadayım ama 28-29dan beri bu şekilde benim. Çok su içiyorum onla alakalı olduğunu düşünüyorum 🙄
ikincimucizemmmm Birpapatya4 aynısı her sabah bendede var karın agrısıyla uyanıp gözümü tuvalette açıyorum ama sonra geçiyor
orkide21 Birpapatya4 sogukta kaldın mı . CAm açık falan uyuduysan ondan olabilir ay ısı geçen basıma geldi
Mom8899 Birpapatya4 Hayır birçok kez de tahlil yaptırdım hiçbir sorun görmedi doktorum, sadece sabahları oluyor zaten
Birpapatya4 Mom8899 anladımm geçmiş olsun ben tutamıyorum şuan 3 kez tuvalete çıktım daha yeni uyanmıştım
Mom8899 Birpapatya4 Teşekkürler size de geçmiş olsun ☺️ Doktorunuzun numarası yok muydu, ulaşıp bilgi alsanız keşke
Mom8899 Birpapatya4 Aa aynı kaderi yaşıyormuşuz, neyse ki ailemin yanına geldim de kurtuldum bu durumdan. 😅 Bekleyelim belki bilen aynı durumları yaşayan birileri çıkar.