Asena17 Hanimlar bende enfeksiyon vardi 3 fitil 20 li kapsül esime de banada bitiral diye 10 lu hap verdi fitil bitti bitiral de bitmek uzere tatile geldik simdi havuza girsem enfeksiyonu tetikler mi acaba ilaclari bosunami icmis olurum?
Elfelf475 Asena17 doktorum bana havuzu yasakladı ve ne enfeksiyon ne başka rahatsızlığım var önermedi covid için havuzda geçme ihtimali var ama denizden henüz geçtiği saptanmadı demişti 👌🏻
Bhralp0501 Asena17 Merhaba, bende herhangi bir enfeksiyon olmamasına karşın doktorum kesinlikle havuza girmememi söyledi. Denize girmeyi önermişti.
milla-s Asena17 havuz eğer kendi özel havuzunuz değilse asla girme demişti bana da doktorum. Denize girin onun yerine, hem enfeksiyona iyi gelir hem de temiz.
Asena17 Elfelf475 havuz sadece bize ozel kiralik villa tuttuk klorlu oldugu icin sorun olur mu diye dusundum
Asena17 Bhralp0501 Allah Allah deniz daha pis olur diye biliyorum bir suru kisi giriyor havuz bize ait sadece villanin
Asena17 milla-s ben deniz daha pis diye biliyorum havuz kendimize ait evet villa tuttuk klorlu oldugu icin enfeksiyon artarmi bilemedim
Elfelf475 Asena17 yani benim doktorum da zaten klordan dolayı dedi ve sizden önce kimin temizlediği önemli o nedenle denize girseniz daha iyi demişti ben de özellikle havuz sormuştum
Mervebilgi Asena17 Deniz kendi kendini temizleyen bir yer olduğu için olabilir mi havuz villaya ait de olsa klorla yani kimyasalla temizlenen bir yer ne kadar temiz olabilir
Bhralp0501 Asena17 havuz klorlu su olduğu için enfeksiyon oluşumunu tetikliyor muş öyle demişti doktorum.
Asena17 Mervebilgi tamam da bu ne agresiflik hanfendi bildigim kadariyla birsey soyluyorum siz de bilgi veriyorsunuz ogrenmis oluyorum bunun icin sordum zaten
Melek141120 Bizde öyle villa tuttuk ama ben havuza girmiyorum klor da çok zararlı denize gidince giriyorum suya