ezojuk Günaydın bu sabah oglumu hissettim cok tuhaf oldu uykum kactı sürekli elim karnımda :))) bidaha hissedebilcekmiyim diye hic beklemiyodum 17+6 ilk gebeligim daha gec hissederim diye düsünmüstüm 😍
zllcnlky ezojuk bende ilk 19. Haftada hissetmiştim sonra 1 hafta sonra hissettim tekrar. Şimdi de 30. hafta durmuyor oğlum maşallah. Daha şuan erken aslında hem çok küçük hem de düzenli davranışları yok. 1 aya kalmaz çok sık hissetmeye başlarsın 😊
Sakinem212 ezojuk bende 17 haftada gördüm tekmelerini huylanıp gülmüştüm oda durdu tabi şimid ikinci bığıdı bekliyorum bakalım o ne zaman tekmeleyecek.
Naz_01 ezojuk bir kez hissettin ya artık sürekli hissedersin 😊 o kadar güzel bir his ki vurduğunda daha da mutlu olacaksın 😊😊
ezojuk zllcnlky evet bende öyle düsünüyorum daha erken inş sizde saglıkla kucagınıza alırsınız az kalmıs sizin doguma korkuyorum ben tabi bir yandan bir yandanda güzel bir his ilk gebeligim hepimiz saglıkla kucagımıza alalım
ezojuk Naz_01 insallah hamile oldgmu yeni anladım diyebilirm sükür sorunsuz gecti inş daha hissederim saglıkla kucaklarımıza alalım