defnes_mom Kızlar 34 hafta olduk. İlk başlarda her şey çok güzeldi uyku duzenim harikaydı şimdi uyuyamıyorum. Bir çözüm yolu var mı bunun panda gibi geziyorum 😂
Aleynanin_annesi34 defnes_mom 32+6 ne zamandır uyanığım çok şükür Bi sıkıntım da yok niye uyuyamıyorum ki anlamış değilim 🙄
hulya4627 Aleovera 36+4 bende 2 saattir oturmuş düşünüyorum ne düşündüğümü de bilmiyorum uyuyamıyorum 😏🙄
Emine_2020_robin Zehra-33- bende 34+2yim ben 2 saattir oturuyorum öyle boş boş bakıyorum birde kalça komiklerim çok açıyor artık dayanamıyorum hayırlısıyla bir gitseydi günleri iple çekiyorum gece uykum yok gündüz 3saat uyudum bugün😔🤰
nergiz__ Bugün ne çok uyuyamayan varmış 37+3 oldum bugüne kadar uyuyabiliyordum sabahın köründe uyansam da bugün 3 te uyandım uykumu almış şekilde 😑 eşim de uyandı ben kalkınca birlikte oturuyoruz şimdi 😀
Nurayademir defnes_mom 35+1 olduk gece sık tuvalete kalkıyorum smdi ben de uyandım uyumuyorum ☺️ Kızımın hıçkırığını dinliyorum ❤️☺️
Mermaiddd Siz gene 30 lu haftaları geçmişsiniz 15 haftadayım 7. Haftada falan başladı uykusuzluk bende.Çalışan bayanım o kadar zor bir durumki :(
Zehra-33- Mermaiddd çalışırken bende sürekli uyumak istiyordum diyordum şu 24.haftam gelsinde güzel bi uyusam diye sabah kalkmakta zorlanıyordum iş yerinde uyukluyordum😆