[silindi] Dertlesmeyegeldim Bebeğe evet 😀 bebek su ile büyür kilo alır. Sizin için ise su kilo aldırmaz tabiki.
Gizemis Dertlesmeyegeldim bende aşırı su içen biriyim. Su içmeyi cok seviyorum. Evde iki güne bir damacana bitiyor 😁 sudan zarar gelmez🥶
Yeni-anne4-02 Dertlesmeyegeldim suyu çok içtiğimde ödem sıkıntım olmuyor kilo almaktan ziyade beni zayıflattığını düşünüyorum, bebek için ise çok önemli zaten
Ar2020 Ben o kadar su tüketmiyorum ama çok şükür bebek suyu da kilosu da önde ve dr bana su ödem oluşmasın diye ve idrar yolu içinde önemi var demişti
ShabnamNasirova Burcu_NFUE bende cok su iciyorum ama ben cocuklugumdan beri suyu cok severim awirida terlediyim icin bolca iciyorum cocguma ziyani varmi?
fatmArslan06 Dertlesmeyegeldim bende aşırı su içiyorum 3 4 litre buluyor 20 lt damacana 3 günde bitiyor esim su dayanmıyor sana diyo en son doktor da bebek iri dedi bilmiyorum napacam 😁😁
Eski9 Dertlesmeyegeldim su kesinlikle kg aldırmaz fazlası idrar olarak atılır 😁 su içsem yarıyor diye birşey şehir efsanesidir sadece 😁
dakpinar- Dertlesmeyegeldim sudaki kalori sıfır 😍 hiç kilo aldırmaz hatta verdiriyor , bol su içiiiin 🍀