Minimalistmom hastaneye ilk yatisim yapıldığında suni sancı almaya başladım ebeler hep gelip ilgilendi 30 dakika da bir mutlaka geldiler kontrole sonra oğlumun kalp atışı yavaşladığı için sezeryana alındım, sonda odada takıldı ve takan kişi de çok narindi canım hiç acımadı, ameliyathaneye hasta bakıcıları indirdi sadece onlardan rahatsız oldum kapalı bir bayanım amelîyathanede erkekleri görünce üstümü örttüm benimle dalga geçtiler meğersem onlarda girecekmis🤦 ameliyatta da çok güzel ilgilendiler ten tene temas olmadı çünkü bebeğim biraz sıkıntılı olduğu için direk götürdüler ama gördüm elhamdülillah doktorum zaten aşırı iyi bir insan sürekli motive etti beni ordaki tüm insanlarda çok yardımcı oldu tek şikayetim hasta bakıcılar. Ama sanırım bir kaç kişi de memnun kalmamış en son hastaneden çıkarken şikayet ve öneriler için kagit getirdiler orda dile getirdim. Doğumdan sonra da her 30 dakika da bir geldiler bebege baktılar abna baktilar ağrı kesici istemedim ekstra kahve ile atlattım 24 saatin sonunda da evime geldim😊 İnsaAllah sizinde çok güzel bir doğumunuz olur doğumhane de herkesin kendine ait odası var sancıları orda çekiyorsunuz gayet geniş ve ferah 😍😊