2cocukannesiiii Minimalistmom ilk gebeliğimde çiğdem hanıma gitmiştim çok iyi bir doktor İnsaAllah yine çiğdem hanıma gideceğim
Minimalistmom 2cocukannesiiii doğum ekibi ve hastane şartları nasıl acaba? Siz tebrübelisiniz🙂Sizden bilgi alabilir miyim?
2cocukannesiiii meraklianne1 henüz bir kere gittim devlete gittm canım fatihe gittim😊 merkezde pelin hanıma gitmiştim ilk gebelikte
Minimalistmom Gulsah17 hiç bilgim yok çarşamba günü kontrolüm var o zaman soracağım. Ama aradığınızda bilgi veriyorlar🙂
2cocukannesiiii meraklianne1 ben hamileliğimi öğrenmek için gittim Şuanda 10 haftalık hamileyim 6 hafta sonra cinsiyet için gidicem çiğdem hanıma, devlet çok zor doğum oldu mu peki devlette
Gulsah17 Fatihteki doktorları ben zaten hiç beğenmedim darıca da dabayni şekilde bubyuzyila gidince obkadar çok ilgi alaka gördüm ki anlatamam size doğum fiyatları ne bilmiyorumm ama
meraklianne1 2cocukannesiiii benimde ilk gebeliğim oraya 6 haftalıkken gitmiştim emre beye sonra anlamadı saçma sapan 7 hafta dedi git öğlen gel kalp atışı bakalım dedi gittim daha küçük duyamayız dedi sonra kan tahlillerimi ben istediğim için yaptı yoksa yapmycaktı folik asit ben söyleyince yazdı bende bıraktım devleti şuan cihangir bey e gidiyorum 39 haftalığız doğurmadım henüz🤭
2cocukannesiiii meraklianne1 devlet direk geçiştiriyor fazla ilgilenmiyor, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Benim ilk dogum sezeryan oldu 2.yi normal düşünüyorum o yüzden her hastane yapmıyor maalesef 🥺