Oglumveben34 Merveennur eşimin kuzenide oraya gitti kanaması var diye haftasonuydu. Neden olduğunu bilemeyiz demiş ebeler sabaha kadr tutup gönderdiler şimdi göztepe eğitim araştırmaya gidiyor çok memnun
tutkunderya08 Şuan oraya kontrollere gidiyorum umarim biri orda dogurmus olurda ilgilerini dinlemiş oluruz
Merveennur tutkunderya08 kontrollerde hangi doktora gidiyorsunuuz memnuz musunuz ben bir kere gittim eşimi de almadılar içeri ben sormadan da hiçbir bilgi vermedi doktor çok memnun kalamadım açıkçası şuan kontrollere özele gidiyorum
Busesram Merveennur ben geçen sene zeynep kamil de yaptım ve çok memnun kaldım ebeler aşırı iyiydi doktorum da aynı şekilde
tutkunderya08 Merveennur müşerref banu yilmaza gittim başta cok memnundum son kontrolde onder tosuna gittim aşiri igrenc iş yapiyor ultrason fotografimi başka birine vermisti kendi degil asistanina muayene yaptiryodu
Umuhn Merveennur ebeler çok bagiriyo bna suni sancı veriyolar bnde haliyle ah uh diyorm cnm yaniyo sonuçta beni azarliyolar hafta sonu yatış verdiler bide gelen giden acilmam varmı diye parmak atar. Fln ne bilim ilk ve son gidişim oldu
Merveennur Oglumveben34 bende çok kararsızım şuan özele gidiyorum ama devlette doğum yapmalı mıyım emin değilim
Oglumveben34 Merveennur ya ben şu durumumda devlete gitsem bu kadar ilgilenip durumumu gözetim altında tutacaklarını sanmıyorum. O yüzden ilk baştan beri özele gidiyorum, doğumda özelde olacak inşallah