Hamilebirisi_ Nstde hiç sancı çıkmasa da birkaç gün içinde doğum başlayabilir mi? Dğum belirtileri neler kızlar yazabilir misiniz
Mores Hamilebirisi_ doğuma kadar 6 kez nst ye girdim sadece 5.sinde düzenli sancı çıktı ama yine de doğumum 10gün sonrasında oldu. Bebeğin toplaşmasını sancı sayıyor makine o zamana denk gelirse ya da gelmezse 🙃
Afifeelif Hamilebirisi_ benim nst sancılarım düzensiz çıkıyordu.. doğumuma 2 saat kala bile ebe daha doğum için yeterli sancı görünmüyor diyordu ama ben kıvranıyordum sancıdan.. neticede 2saat sonra oğlumu kucağıma aldım.. 😂😂😂 39+1 de doğdu bu arada🥰
Senemunlu Hamilebirisi_ ben ilk gebeligimde 38 de gitmistim nst de birsey yoktu . 39+3 te nisanim geldi ve aksam sanciladm yavas yavas basladi . Ama yakij zamanda sanci olmayıp aksaminda sancisi cikanlarda var ,oyle cok hikaye okudum
Yagmur515253 9 gün kaldı bende burda bekliyim bari 😊 ben şuan bacak aramdaki ağrıdan zor yuruyorum suyun gelirse kanaman olursa beni ara dedi doktor
Hamilebirisi_ Yagmur515253 benim de 23 gün kaldı olarak görünüyor. Çok merak ediyorum doğum yapanların ilk belirtileri neler oldu acaba🥰
Eliftekinkzk Yagmur515253 benimde şuan 9 gün var ve artık doğurmak istiyorum aynı şekilde bacak arasında kasiklarda şiddetli ağrılarım var yürüyemiyorum bel ağrısında tutuyor çoğu zamn heyecanla bekliyoruz ama beraber takip edelim mi dogumumuza kadar çok isterim ben
Mnevvr53 Yagmur515253 bu bacak agrisindan dokayimi soyledi cunku benim de ayni bacak aram cok amacok agriyo 36 haftaligiz haftaya kontrollum var kac gundur dayanmaya çalisiyorum
Yagmur515253 Yumurcakk bıçak saplanmasi gibi keskin keskin ağrı giriyor kasıklarıma ve belime bı kac güne doğum olacak gibi içime öyle doğuyor 😁
Yumurcakk Yagmur515253 kitlenıosn yoksa o rahim batması gibimi ay sağlıkla al kucagına bende bacaklarm kadıklarım elektirik carpar gibi oluo
Busgktp Yagmur515253 ben de bugün 38. Haftaya girdim ve son bir hafta içinde üst baldırımda rahmime yakın bir kemiğe sanki aniden bıçak saplanmış gibi ağrı giriyor 4 -5 sn içinde geçiyor. Sizinde mi böyle ? Bu bir belirti mi yani ?
Yagmur515253 Yumurcakk yok kitlenme olmuyor dediğin gibi elektirik veriyormuş gibi cız cız giriyor alttan kasıklarıma doğru . Suyum gelene kadar bekliyim diyorum ama
Merve_akp Yagmur515253 her kadında su sancı olmasına rağmen gelmeye biliyo canım doktorlar sancı artınca kendileri patlattığı oluyo ağrın artarsa doktoruna bildir bence
Kbrasahin97 Hić sancı olmadan kontrol amaçlı gittiğinde bile doğurabiliyorsun canım ben kontrole gittim 2 saat içinde doğum yapmıştım 😂😂
Senemunlu Merve_akp bende kan ama sumuksu seklindeydi , sabah geldi 11de gordm aksam 12 gibi adet sancilarm baslamisti