Kksll Berrinelif inek sütünü 2 yaşına kadar onermiyolar hatta 2 yaşından sonra da inek sütü yerine yoğurt kefir daha sağlıklı olduğunu söylüyor doktorlar çok erken süt için hazır mama ver vermen gerekiyorsa
Kksll Berrinelif mama kullanıyorsan ayriyeten süt. Ve biskuviden mama vermene gerek yok canım 6 aylık olmuş zaten ek gıdaya gecmissindir yavaş yavaş bence öyle beslensin daha sağlıklı
Berrinelif hazal1991 aslında bebeğim konusunda kimseyi karıştırmam normalde arastiririm ana Bi an uydum işte malesef ama şuan iyi çok şükür
ada94 Berrinelif evet kayınvalideler çok üsteliyorlar ☺️ Direk drunuzla irtibata geçin belki alerjisi olmuş olabilir . Sağlıklı günler 🌺
Aysobaciniz Berrinelif bide 6 aya girdiği için ek gidaylada telafi yapabilirsin mesela tarhana çorbası çoçuklar için çok sağlıklı çok doyurucu yada bi çoçuk doktoruyla görüş liste verir sana sütün hiç yok mu
Mom54564 Berrinelif yoğurt dene alerjisi yoksa yoğurt ile devam et ben kızıma 4 ayından beri yoğurt veriyorum 4 aylık iken günde iki 3 çay kaşığı kadar idi miktarı
Berrinelif Aysobaciniz malesef sütüm 3. Ayda kesildi aptamil mama kullanıyorum ben organik bebek tarhanası aldım onu yapıyorum sebzeli çorba muhallebi falan meyveler ama kuzum 1 2 kaşık alıp bırakıyor bunu denedim çok sevdi içti ama işte taki düne kadar çok korktum
Berrinelif Kksll evt çorba meyve falan muhallebi veriyorum ama yemiyor 1 2 kaşık anca ondan denedim daha da asla kimseden akıl almam sağol canım
Aysobaciniz Berrinelif bazı bebekler yemiyor maalesef yemeyen bebekde çok zorluyor insanı ama inek sütü vermeyin çoçuga verilmez çünkü, keçi sütüyle yapın mamasını onuda sever
Berrinelif Aysobaciniz evet haklısın ama sütü herhalde tamamen birakicam bir tek yoğurt çok korktum gercekeyn millet çok yargılıyor ama yaşamayan bilemez
Aysobaciniz Berrinelif ya boşver yargılamayı herkes herseyi bilmek zorunda değil, tabi biraz seninde hatan var ama olsun ögrenmiş oldun ☺️🥰 hangimiz her şeyi dört dörtlük biliyoruz kiii, dikkat et bundan sonra iyice araştır sor öyle dene canım