[silindi] Cgdeem7 Değişir tabiki. Bizde renkli usg de bakıyorduk bebişe biraz tuhaf geldi. Doktorumuz ‘ tabi şuan biraz uzaylıya benzer minnacık büyüdükçe kilo alır size benzer ’ dedi 😀😀
ozge_sblr Cgdeem7 ben dün gittim doktora baya yanakları felan çıkmaya başlamış 🤭 Allah’ım o ultrason görüntüsünde bile nasıl tatlı geliyor 😍 doğunca napacaksam 😅
Beyzabcr Kızlar 26 haftalık olduğunuz icin soruyorum gogus kaslarınızda artik ağrı veya baskı hissetmeye başladınız mi acaba saga sola döndüğümde böyle gous altimda baskı gibi oluyo bende normal mi
[silindi] Beyzabcr Benim olmuyor 2. gebeliğim belki ondandır. Süt kanalları, damarlar açık olduğu için. Fakat normal yani büyüyor bebişiniz ve hormonlar doğuma doğru ilerliyor. Buda bir hazırlık artık ileriki haftalarda süt bile gelebilir.
ozge_sblr Beyzabcr benim pek ağrım yok göğüslerim de ama adet olmasam da o tarihlerde hassaslaşıyor istemsizce. O midede baskı olayı bende de oluyor sindirememiş gibi midem şişiyor. Sanırım o rahim yukarı çıkıyor ya mideye baslı yapıyor ondan kaynaklı.
Beyzabcr [silindi] sut geliyor zaten seffaf sıktırmıyorum, göğüslerimde bi agri yok da gogus kafesim gibi bole midemin ustune baskı oluyo acaba rahim büyüdüğü icin midir
[silindi] Beyzabcr Anladım olabilir tabiki. Birde çok tuhaf birşey söyleyeceğim gaz sıkışması olduğunda da ağrı yapabilir. Bir kaç kere öyle olmuştu bana.
Beyzabcr ozge_sblr evet midemde ac olmama rağmen baskı hissediyorum büyümeye bağlı demekki. Teşekkür ederim cevabınız için 😊