Nese05 Merhaba herkese 20. Haftama girdim. Nasipse bir erkek annesi olacağım. Kimlerle aynı dönemdeyiz, bebişler için alışverişe başladık mı, güzel isim önerileriniz var mı merak ediyorum :)
MinigimKizim3 Nese05 ben de tam 20. Haftama girdim. Kızım olacak ben alışverişe 18. Haftam da başladımbir kaç parça bişey aldım 🙏🥰
a_burcu_bur Nese05 22 haftalık, erkek annesiyim, hareketleri 1-2 haftadır net hissediyorum 🤲🏻 isim konusunda da kararsızız. Eşim Bilge Kağan diye tutturuyo. Ben istemiyorum 🙄
Momzie Nese05 21+2 olduk bugün oğlumla, daha alışverişe başlamadık😬 İsmini de Atlas koymaya karar verdik 💙😇
sedanursahin Nese05 Bizde 21+3 olduk oğluşumla hareketlerinide hissetmeye başladım🙏🏻 yavaş yavaş eksiklerini alıyoruz Duhan olucak ismi☺️💙
Nese05 MinigimKizim3 maşallah 🧿😍 henüz hareketlerini falan hissetmiyorum, bir kaç haftaya hissetmeye de başlayınca en heyacanlı bölüme geçeceğiz heralde 😅
MinigimKizim3 Nese05 ben 14. Haftam da hissettim ufak bir şekilde 3 haftadır da tam net hissediyorum 3. Gebeliğim den ötürü. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz en heyecanlı dönemler 😁🥰
Nese05 MinigimKizim3 deneyimli annesiniz 👍🏻 Ben ilkin tecrübesizliğiyle belki kendim de anlayamadım 😄
Nese05 a_burcu_bur maşallah 🧿😄bizde de ben Poyraz düşünüyorum; eşim de ilk adını Kürşad. Bana çook ağır bir isim gibi geldi Kürşad. Bir de inatla -d- ile bitecek diyor. Kesin karıştıracaklar 🙈
Nese05 Nzlozkn maşallah size de 🧿🧿geçen gün hareket hissetmedim ama karnımın bir yanı daha çıkıntılı gibi geldi, galiba o yanda oturuyor; itiraf etmeliyim ki biraz garip hissettim 🙈☺️
Damla-Ata 22+1 haftalık olduk oğluşumla 🧿💙 hareketlerini 1 haftadır net hissediyorum 🥰 alışverişimize başladık yavaş yavaş 😍
Nese05 Momzie ne kadar çok duyuyorum şu aralar Atlas ismini, baya popüler gerçekten ☺️☺️ Maşallah size de 🧿
MinigimKizim3 Nese05 tatlı bişeyler yiyip sırt üstü yatınca net hissediliyo öyle yapıyorum ben 😂 ama çok fazla sırt üstü yatmaya korkuyorum tabi tekrar dönüyorum hemen 😂
a_burcu_bur Nese05 bizimki Kürşat dedi, oğuz dedi, Hamza dedi. Hiçbirini istemedim 🙄 ben daha çok yağız, Göktuğ, eren, belki Metehan hatta onuralp bu sulardayım 😝😂
Dilay24 Nese05 merhabalar 20+6 haftalığız. Erkek bebek bekliyoruz kısmetse 😇🌸 komple kıyafetlerini aldık. Onun dışında bu aydan itibaren yavaş yavaş diğer eşyalarını almaya başlıcam 😇 isim olarak ta Ali Kağan düşünüyoruz 🌸 Rabbim yavrularımızı kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah 🤲