Purpura26 Austosprensi_ 15 gün önceden başlanması tavsiye ediliyor. Çok erken başlamamak lazım çünkü meme uçlarını uyarmamak gerekiyor. Ben 36. Haftamda başlıcam
Deletedmom23234 Austosprensi_ Ben gümüş kapak Alicam çünkü kremden kimi anneler çok memnun kimisi de memnun değil ama gümüş kapak duyduğum kadarıyla herkes memnun ☺️
Austosprensi_ Purpura26 bende öyle düşünüyorum erken doğuma sebep olabiliyormuş meme ucunu uyardığı icin ne kadar doğru bilemem tabi
Birtane2307 Austosprensi_ valla hemen suruyorum hizlica baska da dokunmuyorum bence ne kadar erken baslansa o kadar iyi cunku meme ucum agriyodu bunu surdum gecti
Austosprensi_ Birtane2307 daha önceki postları arastırdım göğüs ucunu sıkmadan uyarmadan sürdüğün sürece sıkıntı yokmuş evet kesinlikle ne kadar erken o kadar iyi zaten dogum sancimiz acimiz olacak normal yada sezaryan göğüs sızısıni ne kadar aza indirirsek bence o kadar rahat ederiz diye düşünüyorum bakalım hayırlsıı bol sutlerimiz olsun inşallah çocuklarımıza can olsun
Shnern Austosprensi_ evet öyle de olabilir ama dediğim gibi doğduktan sonra başladım göğüs ucu yaram olmadı şükür
Austosprensi_ Deletedmom23234 evet gümüş kapakta iyi bakalım deneyerek göreceğiz krem işe yaramazsa bende düşünüyorum daha sonra
Austosprensi_ Birtane2307 hiç korkma elinden geleni yap Olmuyorsa mama yapacak bişey yok bol bol hoşaf kuru yemis ceviz bol su en önemlisi gerisi hal olur
MDT Ben başka bir marka kullanıyorum. 35. Haftada kullanmaya başladım.Ne olur ne olmaz diye elimle değil kulak pamuğu ile sürüyorum. Başlayalı 3-4 gün oldu şimdiden faydasını görebiliyorum. Meğer meme uçlarım ne kdar sert ve nemsizmiş 🤷🏻♀️