Annesininbitanesi1 Kızlar 14 haftadayım doktor folik asiti bıraktırdı başka bişey kullanmaya başlamam gerekiyor mu yardımcı olur musunuz
Dilekcnkn Annesininbitanesi1 Yani 12 haftada kan ve balık ilacı verdi doktorum bana ama bunu doktoruna sor canım bence
dakpinar- Annesininbitanesi1 11. Haftam biterken doktorum folik asiti bırakıp vitamin ve Demir ilacı yazdı dün itibari ile başladım. Sanırım kullanılması gerekiyor siz bir sorun doktorunuza 💓
BelisMelis41 Annesininbitanesi1 banada folik asiti bıraktırıp demir ilacına başlatmıştı daha sonra son ayşarda telrar folik asite devam edicez demişti ama hangi haftada folik asiti bıraktım onu hatırlayamıyorum
Purpura26 Annesininbitanesi1 Folikasit bırakılıp multivitamin ve D vitaminine başlattı. 4. Aydan sonra da demir ilacına başlattı.
Pakize_dogan İlk 3 ay kullanılıyor dedi doktor bana ben bırakmıştım demir vitamin falan alıyorum şuan
Miase Annesininbitanesi1 benimde doktorum kullan dedi şuan 14 haftadayım haftaya randevum var büyük ihtimal bırakmamı söylücek .. 11 haftada D vitaminim eksikmiş onun için damla verdi onu kullanıyorum bide 😊
Annesininbitanesi1 Teşekkür ederim ben doktoruma soruyum pazartesi başka ilaca başlamam gerekiyor mu diye yardımlarınız için çok sagolun 😘🙏❤️
Yenianneadayi2208 Annesininbitanesi1 3 ayın bitiminde multivitamin d vitamini ve kan ilacı veriyor doktorlar genelde. Folik asit sadece ilk 3 ay ☺️ size reçete yazmadı mı bu vitaminler için
Annesininbitanesi1 Yenianneadayi2208 hayır yazmadı ben apar topar acile gittim folik asitten çok midem bulanıyor içemiyorum dedi bırakabilirsin dedi doktorum başka bişey vermedi şuan için