Nurklc38 Kelebek79 Başından beri kullanıyorum bazen aksatıyorum unutuyorum ama kullanıyorum yani kullanmazsam zararı olur diye düşünuyorum
Kelebek79 Denizyildizii yani bilmiyorum ilaç kullanmak istemediğimi anlayamıyorum beni çok düzensizleştiriyor her anlamda o yüzden kullanmak istemiyorum yani normalde çocuk olsun diye bile hiç bir ilaç tüketmedim son ana kadar bekledim
Denizyildizii Kelebek79 bence araştırın ilaçların faydalarını kullanmamanın zararlarını. Bebekte ne gibi bir olumsuzluklar olabiliyormuş. Mesela folik asit bebek için çok önemli düzenli olarak folik asit içeren gidalar tüketiyormusunuz haftada 2 kez balık tüketiyormusunuz
Lulemom Denizyildizii malesef hergün balıkta yesek üstüne ceviz yesek yine de günlük omega ihtiyacını karşılamıyor. Hele folik asit olayına hiç girmiyorum. Eski sebzeler yok artık. Boş hormonlu ot yiyoruz. Ek takviyeler almak zorundayız.
Denizyildizii Kelebek79 ve vitaminde kullanmıyorsunuz. Bence bunula ilgili makaleler okuyun araştırın ki bebeğinizin gelişimde herhangi bir sıkıntı yaşamayın ilerde
Seymamuge Çok yanlış yapıyorsunuz vitamin ilac değildir takviyedir. Folik asit eksikliğini bir okuyun bence bilseydiniz bir gün bile unutsanız nasıl tutuşurdunuz
Denizyildizii Lulemom biliyorum. Vitamin kullanmıyorum diyor. Belki herşeyden düzenli yiyorum diye bahanesi vardır diye düşündüm ama oda yokmuş