sibelmas canım bende aynı durumu yaşamıştım. Çok şükür şu an 29 haftalık olduk. Benim kanamam öyle böyle değil çok ağırdı . Bildiğin adet kanaması büyüklü pıhtılı şekildeydi. Çocuk kesesin dışında kanama alanı olan iki tane kesem varmış. Onları atmışım. Zaten genelde kanamalar 9,10,11 . Haftalarda oluyormuş. Herkesinki bu dönemde oluyor çoğu kişide düşüksüz atlatıyor o yüzden tedirgin olma. Benimki ileri derece kanamaydı ona rağmen tutundu bebişim . Bazı bünyelerde bebeği yabancı cisim olarak görüp atmaya çalışıyormuş bu yüzden de rahim kendini kasabiliyormuş ondan dolayı olmuştu bende . Birde mideme kramp girmişti oda tetikleyebilr demişti doktorum. O yüzden yediğine içtiğine dikkat et canım. Kivi , çilek , kiraz , ananas tarzı kan sulandırıcı ve alerji yapan besinler yeme sakın. Ben kiviiyi yiyince resmen bayılıcak hastanelik olcaktim. Eskiden bu kadar alerjim yoktu ama gebeliğimin ilk zamanlarında dilim damağım her yerim şişti oda karnımda kramp yaptı. Bol bol da yatıp dinlenmeye bak canım. Yer çekiminden dolayı bebeğin aşağıya sarkmaması lazım. Ben on gün tuvalet dışında hiç kalkmadım yerimden. Annem gelip yemeğimi yaptı yatağıma getirdi o bakmıştı bana. Çok zor bi süreçti . Ama kendini iyi tut bir şey olmuyormuş onu öğrendim inşallah seninkide iyi olur canım😌