gkatckn Rabis24 70 kiloyla hamile kaldım 79,20yim şimdi tabi daha çok yeniyim hafta olarak bence 24+4 🤰🏻 boyumda 1.70 🙋🏻♀️
merveklyc gkatckn Biraz fazla almışsınız gibi ben 34 haftadayım 8 kilo aldım. Aburcubur tatlıyı ekmeği falan azaltın bol bol su içip yürüyüş yapın 🐣
gkatckn merveklyc ya dimi bencede çok aldım bende öyle hissediyorum ama bende aynı zamanda çok ödem var galiba ayaklarım ellerim çok şiş, sağlıksız besleniyorum sanırım 🤦🏻♀️ ve çok az tüketiyorum canım hiç istemiyor, ne yapıcam bilmiyorum
miraykumru gkatckn çok dikkat edin bence 62 ile hamile kaldım,82 kiloyum şuan,inanılmaz dikkat ettim 7 ay kilomu korudum 2 ayda aldığım kilo bu
Zelsonr gkatckn Ahaa aynı ben bende geceden sonra 25+0 olucam ve 9 kilo aldım 😢 İyi mı kötü mü bilmiyorum napicagimi da bilmiyorum sadece kendime teselli veriyorum doğumdan sonra zayıflarsın diye🤦🤦
merveklyc gkatckn Yaa ödem kötü işte tuz çok kullanıyosanız kullanmayın bi de tansiyonunuza baktırın düzenli olarak. 🙏
Cankus gkatckn valla kuzum daha bugün doktora gittim tam 28 haftaligim ve ikizlere hamileyim 8 kilo almışım diye doktor demediğini bırakmadı 😂 diyetisyene git dedi bana bile çok diyorlarsa seni düşünemiyorum 🤭
QOH gkatckn fazla tabi ki ben daha beterim ya… 25+2 14 kilo aldım 😅😅😅 kilo veremezmişim artık sabit kalmaya çalışıyorum ama zor yani,doktorum durumumdam ötürü diyet falan da yapma dedi.Doğurduğum gün diyete başlicam 🤣😅🤣
Ozgesapmaz 70 ile hamile kaldım şuan 27+5 olduk 80 kilodayım boyum 1.74 doktorum bana da kızdı açıkçası 😬